لیلاابانووو مدیر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 927 عنوان تنوع طلبی مرد | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 21 پست بنظرتون تنوع طلبی مردها درمان داره یا فقط باید طلاق بگیریم ازشون؟ تنوع طلبی جنسی منظورم این نیست. اینکه عادت کرده باشن با هر ماده ای که از کنارشون میگذره چت کنن و لاس بزنن... انگار دنبال تأیید اونا باشن. بدون ایجاد هیچ رابطه ای. فقط چت. «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» 1404/06/30 | 18:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آورانی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4388 من اگه خانواده اوکی بودن همین فرداصبح دادگاه بودم. اعصابم نمیکشه دیگه بچه داری؟
لیلاابانووو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 927 بچه داری؟ نه هنوز «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»
آورانی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4388 نه هنوز پس تا قبل از بچه دار شدن تکلیف خودت مشخص کن.چون شرایط با داشتن بچه کاملا فرق میکنهیا ببرش مشاور و تراپی یا یه تصمیم دیگه بگیر
لیلاابانووو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 927 پس تا قبل از بچه دار شدن تکلیف خودت مشخص کن.چون شرایط با داشتن بچه کاملا فرق میکنهیا ببرش مشاور و تر ... همه ویژگیاش فوق العاده اس. فقط همین چتاش آزار دهنده اس. احتمال هم میدم همیشگی باشه. بهتره تا نابودتر نشدم خودم برم. اونم بمونه با خوش و بش هاش «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»
آورانی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4388 همه ویژگیاش فوق العاده اس. فقط همین چتاش آزار دهنده اس. احتمال هم میدم همیشگی باشه. بهتره تا نابودتر ... انشالله بهترین تصمیم بگیری عزیزم