2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسم گفت و شنود رو میاری تمام بدنم میلرزه

😂😂😂😂

چرا اخههههه

فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
😂😂😂😂 چرا اخههههه فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه

ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میترسم بخدا .. اعتماد به نفسم داغون شده بعد انتخاب رشته م.. 

ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میت ...

هیچ وقت برا شروع هیچی دیر نیس، منم ک عشق زبان و ادبیات انگلیسیم دائما مطالب فراموشم میشه، خجالت نکش، پنج سال از محیط زبان دور بودی، شروع کن ب مرور قطعا موفق میشی

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
 خدا کنه شروع کنم ..

ان شا الله

عزیزم میشه اگ راجبه بیمه ایرانیان و تامین اجتماعی اطلاعات داری بهم بگی؟اخرین پستم راجبه اینه

ان شا الله عزیزم میشه اگ راجبه بیمه ایرانیان و تامین اجتماعی اطلاعات داری بهم بگی؟اخرین پستم راجبه ...

نه والله اصلا اطلاع ندارم.. من اصلا بیمه نیستم .. نه خودم نه شوهرم نه بچه م

نه والله اصلا اطلاع ندارم.. من اصلا بیمه نیستم .. نه خودم نه شوهرم نه بچه م

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز