2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنده

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
کدوم شاخه رو خوندی؟. 

اادبیات انگلیسی

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

من ۵ سال پیش لیسانس گرفتم الان افسرده شدم چون از رشته م متنفرم .. قبل اینکه وارد دانشگاه بشم پیش زمینه یی نداشتم الان خیلی ناراحتم فقط تونستم واحدام رو پاس کنم چیزی یاد نگرفتم

من ۵ سال پیش لیسانس گرفتم الان افسرده شدم چون از رشته م متنفرم .. قبل اینکه وارد دانشگاه بشم پیش زمی ...

متاسفانه اکثر کسایی ک این رشته رو انتخاب میکنن از رو ناچاری میخوننش. من عاشق رشتمم، انقد دوسش دارم ک اگ بیکار بمونم هم پشیمون نیستم از انتخابش

در زمینه شغلت هم کار میکنی ؟ 

من ترم اخرم

دارم واس ارشد میخونم، اگ قبول نشم هم میمونم سال بعد ارشد میدم

الان تو اموزشگاه درس میدادم

حقوقش زیاد نبود، دو تا کلاس داشتم 500 میگرفتم ترمی(هر ترمشون دو ماهه)

من ترم اخرم دارم واس ارشد میخونم، اگ قبول نشم هم میمونم سال بعد ارشد میدم الان تو اموزشگاه درس مید ...

الان درس نمیدم

قبلا درس میدادم

متاسفانه اکثر کسایی ک این رشته رو انتخاب میکنن از رو ناچاری میخوننش. من عاشق رشتمم، انقد دوسش دارم ک ...

من مترجمی زبان خوندم .. میگم حداقل کاری کنم مکالمه زبانم رو تقویت کنم اصلا باور میکنی بعد دانشگاهم کلا زبان رو ول کردم الان نمیدونم از کجا شروع کنم دوباره

الان درس نمیدم قبلا درس میدادم

منم ۵ سال قبل کار ترجمه میکردم .. ترجمه م بد نبود ولی بعد ازدواج متاسفانه بخاطر شرایطم و دوری از شهرم قطع کردم کارم رو

من مترجمی زبان خوندم .. میگم حداقل کاری کنم مکالمه زبانم رو تقویت کنم اصلا باور میکنی بعد دانشگاهم ک ...

زبان فراره ، همین ک بدون علاقه خوندیش کمکت کرده زودتر فراموشش کنی

از کتابای عمومی دانشگاهت شروع کن؛ گفت و شنود، خواندن و درک مفاهیم، سی دی هاشونم استفاده کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز