بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
😂😂😂😂 چرا اخههههه فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه
ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میترسم بخدا .. اعتماد به نفسم داغون شده بعد انتخاب رشته م..
ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میت ...
هیچ وقت برا شروع هیچی دیر نیس، منم ک عشق زبان و ادبیات انگلیسیم دائما مطالب فراموشم میشه، خجالت نکش، پنج سال از محیط زبان دور بودی، شروع کن ب مرور قطعا موفق میشی
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
عزیزم میشه اگ راجبه بیمه ایرانیان و تامین اجتماعی اطلاعات داری بهم بگی؟اخرین پستم راجبه اینه
نه والله اصلا اطلاع ندارم.. من اصلا بیمه نیستم .. نه خودم نه شوهرم نه بچه م
ممنونم