2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسم گفت و شنود رو میاری تمام بدنم میلرزه

😂😂😂😂

چرا اخههههه

فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
😂😂😂😂 چرا اخههههه فیلم ببین، با زیرنویس انگلیسی، یه فیلمو چن بار ببین، خیلی کمک میکنه

ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میترسم بخدا .. اعتماد به نفسم داغون شده بعد انتخاب رشته م.. 

ترسی که تو دلم رفته از اینکه ۴ سال زبان خوندم و هیچی یاد نگرفتم خجالت می کشم برم دنبال یاد گرفتن میت ...

هیچ وقت برا شروع هیچی دیر نیس، منم ک عشق زبان و ادبیات انگلیسیم دائما مطالب فراموشم میشه، خجالت نکش، پنج سال از محیط زبان دور بودی، شروع کن ب مرور قطعا موفق میشی

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
 خدا کنه شروع کنم ..

ان شا الله

عزیزم میشه اگ راجبه بیمه ایرانیان و تامین اجتماعی اطلاعات داری بهم بگی؟اخرین پستم راجبه اینه

ان شا الله عزیزم میشه اگ راجبه بیمه ایرانیان و تامین اجتماعی اطلاعات داری بهم بگی؟اخرین پستم راجبه ...

نه والله اصلا اطلاع ندارم.. من اصلا بیمه نیستم .. نه خودم نه شوهرم نه بچه م

نه والله اصلا اطلاع ندارم.. من اصلا بیمه نیستم .. نه خودم نه شوهرم نه بچه م

ممنونم