2777
2789
عنوان

مربام خراب شد اعصبیم

116 بازدید | 17 پست

مربا گلابی دیروز درست کردم خیلی قوام داشت

حالا فامیلمون گفت برا منم درست کن

همه موادشو خرید الان براش درست کردم شبی کمپوت ابکیه، چه غلطی کنم سفت شه؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخر دوباره براش درست کن قبلش توی آب و سرکه بخیسون سفت میشه

گلابیشو کاری ندارم اب مرباش قوام نداره

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
آبشون رو داخل سبد صاف کن بعد بذار بجوشه سفت ک شد گلابی ها رو اضافه کن

کردم نمیشه، لعنتی سف ت نمیشه راه دیگه ای نیست؟ 

برای خودت رو بده به اون..اونی که برای خودت درست کردی میگی خوب شده رو بده به اون..

مامان احمقم رفت مال مارو قاطیش کرد

من راه دیگه ای سراغ ندارم ولی بذار خوب بجوشه آبش کم بشه کم کم سفت میشه دیگهاگ پودر ژلاتین یه قاشق بز ...

برم بخرم پودر ژلاتین

من راه دیگه ای سراغ ندارم ولی بذار خوب بجوشه آبش کم بشه کم کم سفت میشه دیگهاگ پودر ژلاتین یه قاشق بز ...

پودر ژلاتین بریزم بزارمش رو گاز؟ 

شکرش کمه شاید..ژلاتین خوبه.یکی دو قاشق پودر ژلاتین اضافه کن..از اون بی رنگا که مزه نداره

ممنون قشنگم، الان نیم ساعته از رو گاز برش داشتم دوباره بزارمش رو گاز ژلاتین بزنم؟ چقدر بزارم بمونه؟