sanajoon123123 مدیر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 5 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 96 پست حوصله مون سر رفت درخواست بدید حرف بزنیم 1404/06/30 | 17:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 چون دخترایی که باشون بودی اینجا میان یه چیزی میگن و داستان میشه ، زنتم میگه اکانتتو بده ببینم و دیگه ... اینم حرفیهعلاوه بر مهربونیییییتباهوشم ک هستی🤣🙏💐 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 آسیت کردم ببخشید برو صبحونتو بخور منم آماده شم الانه ک باید برم چون شلوغه حوصله میخواد حالا مامانش و ... برو به سلامت دست راستت تو سر همه مجردا بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 عمدا خرابش کردم 😂😂 اره معلوم بود زیاد حرف زدم🤣🤣🤣🤣🙏مهربونیباهوشیجنبه داریخلاصه ک خیلی دمت گرم🙏💐🌹 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 اینم حرفیهعلاوه بر مهربونیییییتباهوشم ک هستی🤣🙏💐 بله بله😎 بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 اره معلوم بود زیاد حرف زدم🤣🤣🤣🤣🙏مهربونیباهوشیجنبه داریخلاصه ک خیلی دمت گرم🙏💐🌹 زیاد حرف نزدی بنده دو خط بیشتر با فرد متاهل حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم 😂 بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 برو به سلامت دست راستت تو سر همه مجردا ان شاالله ک همه مزدوج شن و به اونی که لیاقتشو دارن برسن #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج دست راستم تو سر خودت اول کایقد هم خوب و مهربونیت🌹 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 زیاد حرف نزدی بنده دو خط بیشتر با فرد متاهل حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم 😂 هنوز ک شناسنامم خط خطی نشد ک عه🤣🤣🤣🤣 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 ان شاالله ک همه مزدوج شن و به اونی که لیاقتشو دارن برسن #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُ ... من نمیخوام بقیه مجردا ایشالله بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 هنوز ک شناسنامم خط خطی نشد ک عه🤣🤣🤣🤣 شناسنامه چه اهمیت داره مهم قلبه بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 من نمیخوام بقیه مجردا ایشالله وا چرا نخای؟من نخاستم بالاخره وا دادم دیگه🤣🤣🤣 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 شناسنامه چه اهمیت داره مهم قلبه قلبم براش اصن اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 وا چرا نخای؟من نخاستم بالاخره وا دادم دیگه🤣🤣🤣 من داستانم پیچیده اس ، در حال حاضر نمیخوام بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 من داستانم پیچیده اس ، در حال حاضر نمیخوام ای بابایادت باشه بم بگیا اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3811 ای بابایادت باشه بم بگیا نه برا چی بگم ، من چکار به شوهر مردم دارم حالا بیام داستان زندگی هم تعریف کنم 😂 😂 بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 نه برا چی بگم ، من چکار به شوهر مردم دارم حالا بیام داستان زندگی هم تعریف کنم 😂 😂 ای بابا هوووووووف کلا مهربونیت باهوشیت و هرچی آپشن خوب داشتی رو کنسل کردی🤣🤣🤣🤣🤣 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه