2777
2789
چون دخترایی که باشون بودی اینجا میان یه چیزی میگن و داستان میشه ، زنتم میگه اکانتتو بده ببینم و دیگه ...

اینم حرفیه

علاوه بر مهربونیییییت

باهوشم ک هستی🤣🙏💐

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمدا خرابش کردم 😂😂

اره معلوم بود زیاد حرف زدم🤣🤣🤣🤣🙏

مهربونی

باهوشی

جنبه داری

خلاصه ک خیلی دمت گرم🙏💐🌹

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اره معلوم بود زیاد حرف زدم🤣🤣🤣🤣🙏مهربونیباهوشیجنبه داریخلاصه ک خیلی دمت گرم🙏💐🌹

زیاد حرف نزدی 

بنده دو خط بیشتر با فرد متاهل حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم 😂

نی نی یار جانم چی بنویسم که نگی پاک کن 🤕

برو به سلامت  دست راستت تو سر همه مجردا

ان شاالله ک همه مزدوج شن و به اونی که لیاقتشو دارن برسن 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

دست راستم تو سر خودت اول ک‌ایقد هم خوب و مهربونیت🌹

زیاد حرف نزدی بنده دو خط بیشتر با فرد متاهل حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم 😂

هنوز ک شناسنامم خط خطی نشد ک عه🤣🤣🤣🤣

من نمیخوام بقیه مجردا ایشالله

وا چرا نخای؟

من نخاستم 

بالاخره وا دادم دیگه🤣🤣🤣

نه برا چی بگم ، من چکار به شوهر مردم دارم حالا بیام داستان زندگی هم تعریف کنم 😂 😂

ای بابا 

هوووووووف 

کلا مهربونیت باهوشیت و هرچی آپشن خوب داشتی رو کنسل کردی🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792