2777
2789
عنوان

با بچه دوساله میتونم بینی عمل کنم

261 بازدید | 17 پست

چندین ساله تو فکرشم خیلی دوست دارم بینیمو عمل کنم ولی هربار نشده الانم چنروزه خیلی رفتم تو فکرش، میخوام عمل کنم تا یک هفته خونه مامانم باشم ، بعد یک هفته بنظرتون میتونم برگردم خونه خودم ؟ چون مامانم شماله و می‌خوام برم اونجا عمل کنم ، دوستم که عمل کرده بود الان دو هفته از عملش میگذره و کاملا اوکی بودو کارش که ناخنکاری هست رو استارت زده بود منم از وقتی اونو دیدم خیلی دوس دارم عمل کنم

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میتونی اما بستگی به بچت هم داره دوستم رفت عمل کرد بچش چیز پرت میکرد از شانسش اسباب بازی رو زد تو صورتش 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حالا چون دوستت کاری انجام داده که خیلی منطقی و درست نیست، یعنی همه میتونن؟

بو و پایین نگه داشتن سر واسه مدل طولانی، توی ماه اول خوب نیست

ایشون کار اشتباهی رو داره انجام میده

شما هم که بچه کوچک داری، باید ببینی رفتارهای بچه ات چطوریه؟

مثلا یه بچه ممکنه از اون چهره بترسه، یه بچه عادت به بغل مادر یا دست زدن به صورتش رو داشته باشه، یه بچه عادت به پرخاشگری و پرتاب وسایل داشته باشه، یه بچه عادت داره هر روز ساعتها مادرش باهاش بازی کنه و ‌‌..‌.

حتی اگر الان هم اینطوری نباشه، رفتار بچه ۲ ساله غیرقابل پیش‌بینی هست