2777
2789
عنوان

پسر بچه روم کراش زده بود😂💔

291 بازدید | 36 پست

چن وقت پیش با دوستام رفته بودم پارک

من ۱۷ سالمه ولی ۳ تا پسر ۱۴.۱۵ ساله اونجا بودن دوچرخه سواری میکردن😂 

بعد یکیشون مشکی بود یکیشون بور بود یکیشون یذره خل میزد 

مشکیه رو من کراش زده بود🤣گفتم بچه خو سیبیلات در نیومده 

رو تاب نشسته بودیم رپ بلد بود با بلندگو و.. واسم رپ کرد🤣خیلیم خوب میخوند بچه 

آخر سرم دوچرخه شو داد دور زدمم🤣🤝 

وای خیلی کیوت بودنن.. کاش ی بردار این قدی داشتمم😭😂 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم ی پسر پونزدع ساله هست 😐😂😂😂😂 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی بودش🤣🤣🤣🤣

مال منم هم سن خودمه ۱۵

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

چراا واقعنن😂

بنده خداها بچن😐😂

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

🤣🤣🤝 پشمامم

دبگه چه میشه کرد من از همه کوچیکترم

ولی خواهر زاده ام هم من رو دوست داره که ۸ سالشه🤣🤣🤣🤣😑😑😑😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

اینم شانس مایه🤣🤣یا کسی محل نمیذاره یا این بچه مجه ها به تورمون میخورن😐🤣🤣🤣

دقییقاا 

همه بچه کوچیکای فامیل رو من کراشن🤣💔

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍