2777
2789
عنوان

قبل از اینکه دیر بشه و اخبار هولناک بشنوید تو رسانه ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در کل همسرتون باید ازتون دفاع میکرد به خاطر این کارش تنبیهش میکرد و تنبیهش این بود سویچ موتور رو میگرفت موتور رو با خودش میبرد جایی که چشم پسرت بهش نخوره یا موتور رو تحریم میکرد یا چیزی رو که دوست داره مثل گوشی و..میگفت تحریم شدی تا یاد بگیری به مادرت بی احترامی نکنی مادری که این همه زحمت کشیده برامون..

بعد این اتفاق میرفتی 

اول برید مسافرت. دوم حتما یکدوره روانشناسی برای خودتون برید. اونجا کارگاههای آموزشی دارن، اینجوری هفته ای ۲ دفعه هم از خونه برای کار مفید خارج میشید، کله تون یه بادی میخوره. اینقدر خودتون رو فدای خانواده نکنین. برید کتابای مدرسه رو بگیرید بگید میخوام کنکور شرکت کنم، هو سرگرم درس میشین، هم همیشه در اختیار نیستین، هم همیشه در جلو چشم نیستین، هم همین بچه بعدها با شما رقابت میکنه در درس. 

پسر رو با باباشون تنها بزارین و تنها بفرستین جایی، تا قدر خوش اخلاقی های شما رو بدونن. بسه اینهمه سرویس دادن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اسی اگه رفتی هم دو روز دیگه دلتنگ نشی پاشی بیای ها بزار به غلط کردن بیوفته باباشونم نباید بزاره خوش ...

نظر خودمم همینه. 

اما میترسم حس قوی بودن بهش دست بده و فکر کنه من از دست اون رفتم دفه دیگه پرو تر بشه.

در کل همسرتون باید ازتون دفاع میکرد به خاطر این کارش تنبیهش میکرد و تنبیهش این بود سویچ موتور رو میگ ...

ایارو به همسرم میگم همیشه اما کو گوش شنوا،همسرم میگه اگه موتور یا گوشیشو بگیرم بده ،بزرگه ،بهش بر میخوره پیش دوستاش. 

۹۰ درصد مقصر باباشه 

میگم به خاطر سنشونه به خاطر هورموناشونه داداش خودمم تو نوجوانیش به شدت عصبی بودولی الانشو ببینی اونق ...

دقیقا پسرایی که خون به دل خانوادشون میکنن در آینده میشن تو سری خور زنشون و بلعکس

ایارو به همسرم میگم همیشه اما کو گوش شنوا،همسرم میگه اگه موتور یا گوشیشو بگیرم بده ،بزرگه ،بهش بر می ...

دو روز دیگه دودش میره به چشم خودش اتفاقا بچه از بچگی باید یاد بگیره این خدماتی رو داره میبینه قدر بدونه قدر نشناسی مساوی هست با محروم شدن از اون خدمت

بنظرم میری سویچ موتور و یدکش رو هم ببر با خودت چیزای با ارزشت رو هم دم دست نذار

دو روز دیگه دودش میره به چشم خودش اتفاقا بچه از بچگی باید یاد بگیره این خدماتی رو داره میبینه قدر بد ...

اگه ببرم با من بیشتر بد میشه ،پدرش باید اینارو ازش بگیره. 

من معتقدم بچه از سن یکسالگی تربیتش شروع میشه هرگونه دیرشروع کردن تربیت با جمله وا بچس هنوز کم کم تاثیراتش جمع میشه و تو سن بلوغ نشون داده میشه

درسته ما بچه بدنیا میاریم ولی دلیل نمیشه هرچیزی درخواست کرد واسش فراهم کنیم

از این رو معتقدم بچه نیاز به تربیت نداره پدر و مادر اگه درست باهم رفتار کنن بچه هم یاد میگیره به نظرم به جای رفتن از خونه با پدرش به فکر راهی باشید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من معتقدم بچه از سن یکسالگی تربیتش شروع میشه هرگونه دیرشروع کردن تربیت با جمله وا بچس هنوز کم کم تاث ...

پدرش یه ساعت همکاری میکنه، بعدش همون روال قبلی

الان پسرم اومد ازم معذرت خواهی کرد من فقط گریه کردم و گفتم این دستمزد ۱۸ سال زجر کشیدن با یه بچه بود که کف دستم گذاشته شد. 

اما من همچنان سر تصمیمم هستم و میرم واسه یه مدتی 

پدرش یه ساعت همکاری میکنه، بعدش همون روال قبلی

خب پس مشکل کار همینه شما و پدرشون باهم هماهنگ نیستید 

ولی خب زود هم نبخش حالا که اومده معذرت خواهی کرده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........