2777
2789
عنوان

قبل از اینکه دیر بشه و اخبار هولناک بشنوید تو رسانه ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست

اینکه برید مسافرت و خونه رو رها کنید اصلا درست نیست،ممکنه بیشتر به ضرر شما باشه و هست.الان روال عادی زندگی رو داشته باش و خودتو بزن کوچه علی چپ .بعدا به یک بهانه باهاش صحبت کن و خجالت زده و شرمندش کن .اینم بدون که بچه های ما با ما متفاوتن و دغدغه هاشون فرق داره با ما ،گاهی نمیتونیم درکشون کنیم و تقصیری از سمت ما یا اونا نیست ،برای همین نباید در هر کارشون دخالت کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اینکه بری و باباشون بهشون رسیدگی کنه و غذا از بیرون بگیره و همه چی رو آماده کنه که تازه بیشتر بهش ...

همینارد بهش گفتم. قسمش دادم از بیرون غذا نیاره بزاره خودشون ظرف بشورن و غذا بپزن. 

گوشی میزاره بچه تربیت کنیم این دوره زمونه؟ آره من از پسش بر نمیام. هرچی هم ببریم مشاور این گستاخ تر ...

والله نمیدونم چیه تا بچه یکاری میکنه بقیه مادرو مقصر میدونن که نتونسته تربیت کنه درحالی که پدر وفامیل ومدرسه ودوست وهمه چی تو تربیت بچه موثره یادمه دوره نوجوونی داداشم مدیر مدرسه اولیا رو جمع کرده بود گفته بود اینا تو سن حساسی هستن باهاشون زیاد کل کل نکنین چون ممکنه حتی دست روتون بلند کنن

یه تودهنی از بچگی بهش میزدی و درست تربیتش میکردین که چجور با خانوما صحبت کنه اینجوری نمیشد همینا ربخ ...

تو مجازی و بیرون از خونه فوق‌العاده مودب و متین هستن فقط با من اینجور میکنه. اگه بگم هیشکی باور نمیکنه. اصلا پسر بیتربیتی نیست. حتی دوست دختر هم نداره میگه اونا دختر مردمن و من باید به ناموس مردم احترام بزارم. 

والله نمیدونم چیه تا بچه یکاری میکنه بقیه مادرو مقصر میدونن که نتونسته تربیت کنه درحالی که پدر وفامی ...

دلیل نمیشه چون تو سن حساسین دست رو پدر مادر بلند کنن و گستاخی

اینا همش از کمبود تربیت میاد 

یه بار گستاخی کرده بود باهاش برخورد مناسب میشد دیگه تکرار نمیکرد 

همه سن حساس دارن پس کتک میزنن والدشون رو؟

سلام گلم 

اول اینکه ببین پسرتون خیل پرو و بی‌تربیت شده این حق بی احترامی به مادرش رو نداره حق نداره توی گوشی شما سرک‌بکشه یا دعواتون کنه 

اول اینکه رمز گوشیتون تغیر بدید

دوم اینکه شما هم گوشی اونو چک نکنید 

سوم اینکه  هرچیزی ازتون میخواد رو سری انجام ندید

بزارید داد بزنه وسیله بشکنه ی مدت اصلا توجه نکنید تا بفهمه و پیش خودش بگه با این کار به جایی نمیرسم 

اگر میتونید ببریدش پیش روانشناس یا حداقل خودتون برسد مشاوره بگیرید درست میشه 

وگرنه اگر اینکار هارو بکنه عادی میشه براش و بعد سن بلوغ هم همینجوری میمونه

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

گوشی میزاره بچه تربیت کنیم این دوره زمونه؟ آره من از پسش بر نمیام. هرچی هم ببریم مشاور این گستاخ تر ...

قبل گوشی باید تربیت میکردید اگه ترتبیتش درست بود هزار تا گوشی و فضای مجازی هیچی نمیتونست بهش بکنه چون خودم هم تجربه کردم میدونم والدینم بیشتر وقتا نمیتونن بفهمن و یا درک کنن و اشتباه تربیت میکنن والدین باید اگاه باشن تا بچه رو هم اگاه به بار بیارن

ولی شاید هنوزم دیر نیست سعی کنید بهتر باشید مشاور هم مشاور خوب باشه هیچی نمیشه ولی این روزا مشاور خوب خیلی کمه هاا 

و یه سوال دارم باباش هم باهات بد رفتاری میکنه؟ یعنی گاهی شده کاری کنه تو پایین تر دیده شی ؟ 

اشتباهتون این بوده همه ی نیازاشو براورده کردین واقعا اشتباهه برای خودتون خط قرمز نذاشتین؟ همسرتون ه ...

همسرم از این حرفا میزنه وقتی عصبانیه، ولی در کل بسیار بسیار بهم احترام میزاره و تو زندگی بهم کمک میکنه و خیر سرش دوسم داره مثلا. اما بچه و مادر فرق میکنه رابطشون،کوچیکی گفتن بزرگی گفتن

دلیل نمیشه چون تو سن حساسین دست رو پدر مادر بلند کنن و گستاخیاینا همش از کمبود تربیت میاد یه بار گست ...

بچه با بچه فرق میکنه جاری منم یه پسر این سنی داره کلی هم از اول بهش سخت گرفتن ولی الان میبینی سرمادرش داد میزنه 

متاسفم براشون واقعاهمینا فردا ازدواج میکنن ببین چه بلایی سر دختر مردم بیارن

میگم به خاطر سنشونه به خاطر هورموناشونه داداش خودمم تو نوجوانیش به شدت عصبی بودولی الانشو ببینی اونقدر بازنش خوبه که بیاوببین حالا شوهرمنوخواهر برادراش میگفتن اصلا صداش درنیومده ولی خون به جیگرم کرده