2777
2789

با پسرم که ۱۷ سالشه دعوام شد. هرچی که نباید به زبون میاورد و آورد و بهم گفت.

دوستان خیلی زجر کشیده و غمگینم. خیلی به بچه رسیدگی میکنم. عصبی هستم اما هرچی بگی واسه بچه کم نمیزارم. 

اگه گاهی دعواشون کردم رفتم ازشون معذرت خواهی کردم. 

میدونم سن بلوغشه. اما فراتر از سن بلوغ منو رنجونده. 

همش پول میخواد ،موتور داره، تا الان هرچی خواسته براش انجام دادیم،البته ذکر کنم پدرش همه کار براش میکنه. من مخالفم که به همه خواسته هاش اوکی بدیم. نافرمانی پدرش هم میکنه. 

خلاصه اینارو گفتم که بدونید. 

اما امروز سر یه موضوع مسخره منو شست پهنکرد تو آفتاب. 

بهم گفت تو فقط یه زنی و کلفتی تو بکن😭😭

بهم گفت گ و ه میخوری....اینا خوباش بود ذکر کردم. 

حالا عصابم خیلی خورده و نمیخوام قبل از اینکه کار به جاهای خیلی باریک‌تر و هولناکتر برسه،یه مدتی برم مسافرت، به عنوان مسافرت رفتن و خستگی در کردن میرم یه شهر دیگه خونه ی یکی از اقوام نزدیکم. نه قهر کردن. با همسرم این تصمیم و گرفتیم. همسرم و دوتا پسرام بمونن خونه و به کار و زندگیشون برسن. 

به نظرتون کار درستی میکنم. یا بمونم چکار کنم؟؟؟؟؟

دوستان لطفا بعدش ریپتون میکنم برام گذارش بزنید. چون بچه هام میان داخل گوشیم و میدونن نی نی سایت میام. یه وقت نخونن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم حتما یه مدتی تنهاشون بزار

و پیش یه مشاور هم با همسر و پسرتون برین

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم نوجوونه خامه پشیمون میشه.ولی احتمالا الگوش باباشه که از دیدگاهش زن اینجوریه

نه باباش زن رو این طور نمیبینه. اما بسیار عصبیه . میگه من هروز باهاش حرف میزنم که مبادا جواب مادرتو بدی، 

فکر میکنم همین پر روش کرده. 

نه اینکه بری و باباشون بهشون رسیدگی کنه و غذا از بیرون بگیره و همه چی رو آماده کنه که تازه بیشتر بهشون خوش بگذره باید اجازه بده سختی بکشن گرسنه شدن خودشون دنبال غذا بگردن و جای خالیتو احساس کنن

میتونی هم بمونی و تهرش کنی یعنی کاملا ایگنور بشه نه حرفی باهاش بزنی نه بهش اهمیت بدی نه جوابشو بدی انگار که اصلا وجود نداره

یه نصحیت از من ترو خدا هر چقدر با بچه ها دعواتون شد فحش ندید قبح کار از بین میره دفعه بعد هی باید بدتر بدتر فحش بدین نکنید الگو نشه. بچه ها الان خیلی بد دهن شدن بخاطر همین چیزا...

ترو خدا به هم فحش ندین

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
نتونستی تربیتش کنی دستش و بگیر و برین یه مشاور درست و حسابی تا وضعتون بدتر نشده

گوشی میزاره بچه تربیت کنیم این دوره زمونه؟ آره من از پسش بر نمیام. هرچی هم ببریم مشاور این گستاخ تر میشه