2777
2789
تاحالا نه اما دوسه روز پیش مادربزرگ شوهرم فوت کردن😔😔

اهان خدارحمتشون كنه.انشالله تابستون ميري خونه خودت.واي دلم عروسي تو تالاراي نيشابور روخواست،مخصوصااااوصال😭😭😭😭

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان خدارحمتشون كنه.انشالله تابستون ميري خونه خودت.واي دلم عروسي تو تالاراي نيشابور روخواست،مخصوصااا ...

من میلاد گرفتم اما واقعا دوس ندارم کنسل شه همین یه ماه دیگ بگیرن چون اهنگ نداریم مولودیه

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
من میلاد گرفتم اما واقعا دوس ندارم کنسل شه همین یه ماه دیگ بگیرن چون اهنگ نداریم مولودیه

ميلاد جديده نرفتم تاحالا.انشالله كه جورميشه اين دفعه.مذهبي هستين؟

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
ميلاد جديده نرفتم تاحالا.انشالله كه جورميشه اين دفعه.مذهبي هستين؟

ان شالله..اره میلاد حاشیه اتوبانه..تازه اس..تقریبا اره خوب کلا اهنگ و بزن برقص نداریم بنظرت کنسل بشه بهتره یا نه؟ینی بده عروسی بگیریم با اینکه اهنگ نداریم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
ان شالله..اره میلاد حاشیه اتوبانه..تازه اس..تقریبا اره خوب کلا اهنگ و بزن برقص نداریم بنظرت کنسل بشه ...

راستش من اگه جات بودم كنسلس ميكردم.برين اتليه بعدشم مسافرت.الكي هزينه عروسي نكنين

راستش من اگه جات بودم كنسلس ميكردم.برين اتليه بعدشم مسافرت.الكي هزينه عروسي نكنين

اخه حسرت عروسی ب دلم میمونه...خیلی عقده عروسی دارم بخدا

خودت چندسالته عزیزم؟عروس گرفتی؟بچه داری؟

اخي عزيزم چرا عقده؟سن وسالي هم نداري كه.ولي اگه اينقد برات مهمه پس حتمابگير.انشالله خوشبخت بشي عزيزم

اخي عزيزم چرا عقده؟سن وسالي هم نداري كه.ولي اگه اينقد برات مهمه پس حتمابگير.انشالله خوشبخت بشي عزيزم

فدات..اره اخه یه باره بعدم دوس دارم لباس عروس بپوشم و میزبان مهمونام باشم

خودت چندسالته عزیزم؟عروس گرفتی؟بچه داری؟

نه گلم منم عروسي نگرفتم.چون سال نود مامانم فوت كرد.من يك سال بعدش عقد كردم وچون مامانم نبود دوست نداشتم جشن بگيرم.الان يه دختر يكساله دارم

فدات..اره اخه یه باره بعدم دوس دارم لباس عروس بپوشم و میزبان مهمونام باشم

اوخي چه بامزه😘