2789
قبلا بری استخر اونجی زیاد مرفتوم ولی دگه حالا نمروم

این چ طرز حرف زدنه...بابا مردم فک میکنن چ لهجه ای داریم😐ابروداری کنین خواهرا😑

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
قبلا بری استخر اونجی زیاد مرفتوم ولی دگه حالا نمروم

خادته كوجي ميشينين؟خخخخ

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چ طرز حرف زدنه...بابا مردم فک میکنن چ لهجه ای داریم😐ابروداری کنین خواهرا😑

واااا خيلي هم قشنگهههه منكه عاشقشم به خدااا

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
حالابدبختي شوهرم نيشابوري نيست كه بتونم زود به زود بيام.ولي خواهربرادرام بانيشابوري وصلت كردن زياد م ...

الهیییی...پس من ان شالله برم خونه خودم تو شهرکم..دیگ هروخ اومدی نیشابور بیا خونم..فقط برام دعا کن بسلامتی ان شالله برم خونه خودم و کنسل نشه دیگ

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
مشهد 28 ساله. ميخواي همشهرياتو پيدا كني استارتر؟

فكركنم نيشابوري كم داريم اينجا.بيشتر مشهدي هستن

فكركنم نيشابوري كم داريم اينجا.بيشتر مشهدي هستن

ندیدم کسی ک انقد عاشق نیشابور باشه

الهیییی...پس من ان شالله برم خونه خودم تو شهرکم..دیگ هروخ اومدی نیشابور بیا خونم..فقط برام دعا کن بس ...

عزيز مهربونم😍😍انشالله كه به زودي ميري خونه خودت.مگه تاحالاكنسل ميشده؟چرا؟

عزيز مهربونم😍😍انشالله كه به زودي ميري خونه خودت.مگه تاحالاكنسل ميشده؟چرا؟

تاحالا نه اما دوسه روز پیش مادربزرگ شوهرم فوت کردن😔😔

ندیدم کسی ک انقد عاشق نیشابور باشه

همه همينو ميگن.ولي من ديوانه وار نيشابور وو دوست دارم.باورت ميشه بيشترشبها خواب نيشابور روميبينم.خيييلي خييييلي دوسش دارم.يكي ازبزرگتررررين ارزوهام زندگي تونيشابوره.

همه همينو ميگن.ولي من ديوانه وار نيشابور وو دوست دارم.باورت ميشه بيشترشبها خواب نيشابور روميبينم.خيي ...

خخخخخخ ای جووووونم چقد گوگولی هستی😘😘😘بووووس بووووس