banokhanomie مدیر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 عنوان همگی اصل بدیم | مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 120 پست خودم ۲۰نیشابور هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه 1397/01/15 | 16:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 قبلا بری استخر اونجی زیاد مرفتوم ولی دگه حالا نمروم این چ طرز حرف زدنه...بابا مردم فک میکنن چ لهجه ای داریم😐ابروداری کنین خواهرا😑 هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 قبلا بری استخر اونجی زیاد مرفتوم ولی دگه حالا نمروم خادته كوجي ميشينين؟خخخخ به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
مریم_لیدی عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 714 این چ طرز حرف زدنه...بابا مردم فک میکنن چ لهجه ای داریم😐ابروداری کنین خواهرا😑 😅😅😅🤣😂
peransa75 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 15838 سوگل ۶ ساله از تهران زن هشتم سلطان کریم خان زند سوگلی دربار همایونی 6 ساله؟😂😂😂😂وای خدا مردم از خنده😂😂😂😂
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 این چ طرز حرف زدنه...بابا مردم فک میکنن چ لهجه ای داریم😐ابروداری کنین خواهرا😑 واااا خيلي هم قشنگهههه منكه عاشقشم به خدااا به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 حالابدبختي شوهرم نيشابوري نيست كه بتونم زود به زود بيام.ولي خواهربرادرام بانيشابوري وصلت كردن زياد م ... الهیییی...پس من ان شالله برم خونه خودم تو شهرکم..دیگ هروخ اومدی نیشابور بیا خونم..فقط برام دعا کن بسلامتی ان شالله برم خونه خودم و کنسل نشه دیگ هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 مشهد 28 ساله. ميخواي همشهرياتو پيدا كني استارتر؟ تقریبا هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 مشهد 28 ساله. ميخواي همشهرياتو پيدا كني استارتر؟ فكركنم نيشابوري كم داريم اينجا.بيشتر مشهدي هستن به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 واااا خيلي هم قشنگهههه منكه عاشقشم به خدااا 😂😃😃😃 هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 فكركنم نيشابوري كم داريم اينجا.بيشتر مشهدي هستن ندیدم کسی ک انقد عاشق نیشابور باشه هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 الهیییی...پس من ان شالله برم خونه خودم تو شهرکم..دیگ هروخ اومدی نیشابور بیا خونم..فقط برام دعا کن بس ... عزيز مهربونم😍😍انشالله كه به زودي ميري خونه خودت.مگه تاحالاكنسل ميشده؟چرا؟ به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 عزيز مهربونم😍😍انشالله كه به زودي ميري خونه خودت.مگه تاحالاكنسل ميشده؟چرا؟ تاحالا نه اما دوسه روز پیش مادربزرگ شوهرم فوت کردن😔😔 هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 ندیدم کسی ک انقد عاشق نیشابور باشه همه همينو ميگن.ولي من ديوانه وار نيشابور وو دوست دارم.باورت ميشه بيشترشبها خواب نيشابور روميبينم.خيييلي خييييلي دوسش دارم.يكي ازبزرگتررررين ارزوهام زندگي تونيشابوره. به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
banokhanomie مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1317 همه همينو ميگن.ولي من ديوانه وار نيشابور وو دوست دارم.باورت ميشه بيشترشبها خواب نيشابور روميبينم.خيي ... خخخخخخ ای جووووونم چقد گوگولی هستی😘😘😘بووووس بووووس هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه