گفتم که مادرشوهرم چند روزه با شوهرم سر یه موضوع مسخره قهر کرده و هم به من هم به شوهرم بی محلی میکنه . حالا امروز کلی به شوهرم اصرار کردم بیا بریم خونش یه سر رفتیم بعد ناهار ولی خیلی سرد بود معلوم بود هنوز قهره شوهرم بهش گفت بیاید بریم بیرون شب پدرشوهرم بهش گف اگه مهمون نداری بریم خیلی اروم بهش گفت دارم خواهرمه. بعد شوهرم به خودش گفت نمیای گفت نه گفت چرا گفت کارداریم دیگه .اصلا هم یک کلمه نگفت شب مهمون هست خاله هست شما هم بیاید هیچی حرف نزد . نگید همه دوس دارن قهر باشن تو چرا اینجوری من از قهرو اینا خوشم نمیاد مخصوصا چون خونه هامونم نزدیکه مامان بابای منم از این چیزا خیلی بدشون میاد بفهمن. وقتی اومدیم شوهرم گفت خیلی پرو هس کمکی بهمون نمیکنن هیچ همش توقع هم دارن . من تا اونجا که میتونستم کمک کردم اینا باهم خوب شن شوهرمم باهاش حرف زد ولی خودش نمیخواست دیگه خدا خودش شاهده. نمیدونم کدوم مادریه که با بچش قهر کنه اونم اینجوری و همش توقع داشته باشه ازش
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا یه وقت جلوی مادرشوهرت بگو دوس نداری بین تون اختلاف باشه که فکنکمنه تو داری موش میدوونی
دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم زیر 22 سال ازدواج نکنین .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
اخه مادرشوهر من مثل ادم عادی نیس خیلی پرتوقع هست هرکاری که شوهرم کنه به پای منم میذاره من که باهاش کاری نکردم به منم محل نمیده خیلی دلمو قبلا شکونده و نفرینش کردم ولی به زبون هیچی تو روش نگفتم فکر میکنه خودش فرشتس ما همه گناهکاریم
اخه مادرشوهر من مثل ادم عادی نیس خیلی پرتوقع هست هرکاری که شوهرم کنه به پای منم میذاره من که باهاش ک ...
پس کلا ولش کن به امانخدا
ولی سعی کن جلوی شوهرت بدشو نگی
دو روز دیگه شوهرت نگه تومنو تحریک کردی با مامانم قهر کنم
دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم زیر 22 سال ازدواج نکنین .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
بهتر بابا من از خدا شوهرم با کل خانواده و فامیلاش قطع رابطه کنه ک انقد زجر نکشم و دخالت تو زن ...
برای منم خیلی دخالت میکنه ولی دلم نمیخواست اینجور بشه ولی من تلاشمو کردم به خدا واگذار کردم تازه شوهرمم کاریش نکرده مادر خودم همیشه میگه اگه پسرم مثل شوهر تو بود رو سرم میذاشتم ولی حیف مادر خودش قدرشو نمیدونه
پس کلا ولش کن به امانخدا ولی سعی کن جلوی شوهرت بدشو نگی دو روز دیگه شوهرت نگه تومنو تحریک کردی ...
نه شوهرم اصلا با مادرش خوب نیس چون اذیتمون کرده شوهرم همرو با چشماش دیده حتی نمیخواست زنگ بزنه بهش از بس من گفتم زنگ زد بعدشم که اینجوری کرد گفت نباید میرفتیم وقتی خودش اینقد لجبازه . خوشبختانه مادرشو میشناسه
همین یه پسرم داره . از اون ورم پدرشوهرم به جای اینکه طرف زنش باشه همش پیش مادرشه بخاطر همین مادرشوهرم حساسه به خودم گفت شوهرم دقیقا برعکس رفتار پدرشو انجام میده . اون دلش میخواد شوهرم همش به فکر زندگی اونو دخترش باشه ولی شوهرم چون ازش خیری ندیده تو قضیه ازدواجو عروسی دیگه زیاد محل نمیده
نمیدونم شاید رابطه شوهرمو مادرش که اینقد باهم بده بخاطر نفرینایی باشه که قبلا کردم چون خیلی دلمو شکونده بودو ابرومو جلو خانوادم برده بود منم اون زمان چیزی نگفتمو تو دلم به خدا سپردمش که حقمو ازش بگیره
بنظر من آدم تا اونجایی که میتونه باید به همه خوبی کنه و در صلح باشه مخصوصا با خانواده شوهر این دنیا دو روزه چرا آدم همش دنبال دعوا و جنگ و ... باشه . من تازه به این نتیجه رسیدم