2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 583815 بازدید | 69449 پست
امصا بامداد رو کامل قبل خوندم  بعدش اینکه من پنج دو نمیگیرم کالری شماری میکنم

خوب منم یکماه اول رو نمیخوام رژیم پنج دو بگیرم

ولی بعد یکماه باید بگیریم عزیزم بهتره

الا ن اینجا همه رژیم پنج دو هستن

یعنی ۵روز کالری شماری(به اندازه کالری مجازت باید....)

دو روزشم باید فست باشی ینی باید بیشتر از ۵۰۰کالری مصرف نکنی اون دوروز

من برای خودت میگم وگرنه کاری به کارت ندارم 

پرسیدی منم وظیفم بود ج دادم مث بقیه

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب منم یکماه اول رو نمیخوام رژیم پنج دو بگیرم ولی بعد یکماه باید بگیریم عزیزم بهتره الا ن اینجا ه ...

من کالری مجازم ۱۳۰۰ بعد من اینطوری هرجوری هم غذا ها رو تنظیم میکنم مجبور میشم دو کفگیر برنج بخورم یا شامی بخورم ک پر کالریه  حتی همون ۱۲۰۰ هم که همراه شماها میخوام مصرف کنم هرچی غذا اضاف میکنم بازم گم نشون میده

من کالری مجازم ۱۳۰۰ بعد من اینطوری هرجوری هم غذا ها رو تنظیم میکنم مجبور میشم دو کفگیر برنج بخورم یا ...

عزیزم اجیل بخور هندوانه بخور میوه بخور

غذاتو کم کن اجیل و چیزای پروتئنیتو زیاد کن اینطوری هم کالری به حد مجاز میرسه هم زیاد سنگین نمیشی

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
چاقی_خر_است#  

هر چی حیوونه تو دنیاس نه هم خر

خر شرف داره به چاقی😂😂😂😂

سلام به همه من تازه واردم میشه بگید دقیقا چیکار کنم از صفره صفر

عزیزم برو امضا استارتر رو بخون بعد بیا هر سوالی داشتی دوستان  ج میدن

اینم ناهار من...قارچ کبابی ک داره آماده میشه😊😊😊😜😜

زیاد نیس؟؟؟؟😂

زیاد نیس؟؟؟؟😂

خوبیش اینه که کالریش خیللللللی پایینه...خیلی ام سیر نگه میداره آدمو😍😍

نصفش میزارم برا عصرم😉

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰