2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 578663 بازدید | 69449 پست
عزبزم باهات موافقم من الان فقط از روغن کنجد استفاده میکنم تازگی ها هم روغن سبوس برنج گرفتم البته خار ...

ببخشید روغن کنجد یا سبوس برنج برای سرخ کردنی هم هست؟

شروع رژیم《13.08.۲018》 ۷۰.۱................۵۰😍
ببخشید روغن کنجد یا سبوس برنج برای سرخ کردنی هم هست؟

گلم من از کنجد واسه سرخم استفاده میکنم ولی باشعله خییییلی کم اروم اروم سرخ بشهه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار جون من واقعا تجربه ای در این مورد ندارم  ولی برات تحقیق میکنم ببینم میتونم چیزی پیدا کنم& ...

مرسی عزیزم😍😍😍 مولای ویتامین نمیخورم چی بخورم؟؟؟؟؟ قرص هام هم استرومارین و مدروکسی پروژسترون  

ما الان از بیرون برگشتیم ... شوهرم و پسرم رفتن فوتبال.. منم دور زمین فوتبال راه رفتم و دویدم... ۶ کیلومتر شد .. کالری سوزونده شده ۴۵۰ تا شد 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
سلااااااممممم . من از تولد برگشتم ناهار زياد خوردم شامل ٨ق برنج   نصف بك ران كامل مرغ و يك سيب ...

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

این همه زدی بر بدن؟؟؟؟؟، شربت دووووو لیوان😨😨

😱😱😱😱😱

انتحاری زدی بر رژیم خواهر

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آره بابا این نیکی یه زمانی قل میخورد الان مانکن شده 😝

😂😂😂😂

فدات شم کو تا مانکن .  هنوزم قل قلیم😄😄 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
نیکی جون  میگم من امروز قبل از اینکه حلقه زدن رو شروع کنم دوتا خرما خوردم  بعدشم خیلی ضع ...

عیبی نداره خیلی مهم نیست 

من یادمه یه بار بعد باشگاه نصف یه نون بربری رو خوردم 😂😂😂

بعدش هم حلقه زدم . هیچی هم نشد . 

ولی دیگه از این کارها نکردم همون یه بار بود 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
منم دلم میخواد به هدفم برسم یعنی برا آرزو شده

ایشالا عزیزم عید ۹۸ همه باربی شدیم 😄😍😄😍😄

همش.تقصیر.حسیینه#  😆

😂😂😂😂

قوربون دهنت#  ‍ 

😑🔫

😄😄😄

۲۰ گرم 😂😂😂👌🏻

😂😂😂😂

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 این همه زدی بر بدن؟؟؟؟؟، شربت دووووو لیوان😨😨 😱😱😱😱😱 انتحاری زدی بر ...

اب نبود شربت خوردم .تشنم بود  يعني هلاك اب بودم و ولي فقط شربت ميدادن دستم . الان يعني خيلي شد كالريم؟