2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 578847 بازدید | 69449 پست
تو بچه مثبتی 😂😂

😂😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بچه مثبتی 😂😂

اتفاقا باید بگی خلافم سنگینه مردم بالای ۱۸ کالری خاکبر سری میکنن من زیر ۱۸ 😆😆😆

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اتفاقا باید بگی خلافم سنگینه مردم بالای ۱۸ کالری خاکبر سری میکنن من زیر ۱۸ 😆😆😆

پس از بچگیت خلاف بودی 😂😂 منفی.۱۸.کی.بودی#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پس از بچگیت خلاف بودی 😂😂 منفی.۱۸.کی.بودی#  

😂😂😂😂😄😄

من كه فعلا خبري نيست 😜😜

من شب میخورم نصف شب تو خواب این جوری میشم 😲😲😲

چطوري تونستي من بودم يكي يدونه ميخوردم😩😩😩😩

بعضی وقتا خوب میتونم خودم و کنترل کنم. اما خدا نکنه یکی بخورم . دیگه چشمام و می بندم و تا تهش و در نیارم ول کن نیستم😀

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
نه گفتم💪💪💪💪

واااااای وااااای اینا چین یعنی؟؟؟؟ اینا چی میگن روز فست

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم