2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 581850 بازدید | 69449 پست
عاقا یکی بمن بگه بادمجون کالریش صفره اگر سرخ کرده نباشه؟😐🤤

آره عزیزم خام یا آبپز آزاده

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بامداد جون نگران نباش اون بعداز پری قدس بلند میشه مشکل توهم مثل خواهر منه اونم نگران دخترش بود ولی ا ...

فدات 😘😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها ممنون از کمک ها راهنمایی ها و دلگرمیهاتون مرسی که هستید خیلیییییی دوستتون دارم عشقولیا 

بامداد خمار عاشقتونه# ❤️

بچه ها تو سن ما بریم دکتر غدد به ما هم آمپول میده برای افزایش قد 😯😯😯

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آره عزیزم خام یا آبپز آزاده

آخ جووووون من این هفته چند بار پخته و خام خوردم همش کالریشو حساب کردم چقد خوشحال شدم فهمیدم صفره ی عالمه انرژی گرفتم یعنی به همون اندازه کمتر خوردم😋💃💃💃💃💃 آخه مانکن زده ی دونه پخته ۸۷ کالری😐من همش طبق اون حساب کرده بودم...

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
ممنون رویا جونم درست میگی گلم ایشالا که همینطور باشه   راستش از نظر مسایل جنسی خیلی هم نگران ن ...

نه عزیزم اذیت نمیشه اتفاقا من بعد پری بلندترشدم وچاق شدم رشدطبیعیشو طی میکنه نگران اون نباش مت قبل پری لاغربودمو کوتاه اما بلندشدم الان 165 قدم

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
من زدم تو بشقاب یه بادمجون آب پز 60 کالری داره 😲😲😲😲😲

اون غلط زیادی کرده 😂😂بامداد جون گفت آزاده 😋😋

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
بچه ها ممنون از کمک ها راهنمایی ها و دلگرمیهاتون مرسی که هستید خیلیییییی دوستتون دارم عشقولیا  ...

مام عاشقتیییییمممم😚😚😚

میشه سوالمو ج بدید، من 5هفته کالری شماری کردم از 81رسیدم به 73/700.

به نظرتون خوب کم کردم. میخوام هفته ای 2کیلو کم کنم. هدف اولم60هدف دومم 55 گذاشتم.

من خیلی سخت وزن کم میکنم دوساله ورزش میکنم باشگاه میرم، ولی تا قبل از آشنایی با تاپیک شما وزن کم نمی کردم الان منو میبینند میگن لاغر شدی ولی خودم راضی نیستم شما چه جوری کم میکنید 2کیلو هفتگی میشه کم کرد؟؟:

🙃وزن  شروع: 81 🤗وزن هفته دهم:69/900.            🔒⏳وزن هدف:69/100       (😬کمر 73/5 ➖با سن  108 ➖ران57/5➖  بازو30/5)
😥😥😥😥آخه من امروز خوردم😆

پس خوشحال باش ۶۰ کالری کمترخوردی😋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز