2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 579499 بازدید | 69449 پست
ممنون مهدیه جان نمیدونستم حلقه هم جزو  گرم کردن محسوب میشه

با دور کند، آره با ارفاق میتونیم بزاریم جز گرم کردن، ولی گرم کردن خودمو بیشتر گفتم که با حلقه است، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
تو کارشناس کلیه اموری، ورزشی، رژیمی، اخلاقی، انگیزشی، رفتاری، و البته سوسکی

فقط با قسمت اخرش موافقم  فک کن دیروز ک .اندو.. تموم شده بود بیرون بودیم تو هاگیر واگیر خرید خونه بشوهرم میگفتم نداریما بخریا  شوهرم میگفت بپوکی امون بده فردا میخرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.خوش بگذره.  شماها چقدر عروسی میرید .منم میخوام    

ماهم اين هفته وهفته بعد عروسي داريم من عروسيا فقط شامم ميخورم ميوه وشيريني ودسرواينجچيزارو نميخورم همون شامم از اول تا اخرميرقصم ميسوزونمش😍

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بچه ها من امروز ماکارانی درست کردم عجب ته دیگی داره چند تا ناخونک زدم من دیگه بمیرم روز فست ماکاران ...

خسته نباشی واقعا  ماکارونی بوش  فست رو بفنا میده میده چه برسه به اینکه بخوریش   

سلااام دوستان.الان ۱ هفته هست اومدم تو این تاپیک بشدت اشتهام کم شده دیگه  پرخوری نمیکنم 

چندروزه حس سبکی دارم.👌👌

امیدارم # پایدار باشه😭😭

# رستوران فقط fitiness food💪💪

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
فقط با قسمت اخرش موافقم   فک کن دیروز ک .اندو.. تموم شده بود بیرون بودیم تو هاگیر واگیر خرید خ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودمی، منم فروشگاه برم با پسرم میریم یه سمت دیگه همسر جان رو میفرستم پیش لباساش😉😉😉، و تاکید که دوتا بگیر، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
خسته نباشی واقعا   ماکارونی بوش  فست رو بفنا میده میده چه برسه به اینکه بخوریش   &n ...

یکم خوردم ولی حساب کردم تا الان ۳۲۸ تا خوردم 

آخه دختر بزرگم چند روز بود میگفت منم حالیم نبود امروز فستم😆😆😆

سریع جمش کردم زودم ظرفارو شستم بقیهشم گذاشتم یخچال داخل اتاق  که نبینم😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
فقط با قسمت اخرش موافقم   فک کن دیروز ک .اندو.. تموم شده بود بیرون بودیم تو هاگیر واگیر خرید خ ...

وای چقد خندیدم سها خیلی با حالی🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها یه سوال...

یه قاشق سبوس برنج  کالرشو زده 56تا همون قاشق سبوسو اندازه گرفتم شد 3گرم سبوس ولی کالریشو زده 10تا...

حالا من کدومو وارد کنم؟

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴
معمولا گرم دقیق تره

ترازومم از این دیجیتالیاس...میدونم دقیقه...من همون مقداری که تو قاشق بود رو اندازه گرفتم...ولی حدود 40کالری تفاوتشو....خعلیهههههههههه....

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴
ترازومم از این دیجیتالیاس...میدونم دقیقه...من همون مقداری که تو قاشق بود رو اندازه گرفتم...ولی حدود ...

نرم افزار کرفس که خودش همیشه میگه تا جایی که میتونید اندازه ها رو با گرم بزنید، قاشق و لیوان و کف دست خیلی تقریبی و نسبیه

شروع(97/06/06) 79کیلو  ←(77)----(76.5)-----(76)----(75)----(73)-----(72.6)----(۷۲)---(71)....💪هدف64   
نرم افزار کرفس که خودش همیشه میگه تا جایی که میتونید اندازه ها رو با گرم بزنید، قاشق و لیوان و کف دس ...

پس منم گرمشو میزنم ...ممنون عزیزم...