2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 579451 بازدید | 69449 پست
سایه جون اخه خوراک این شهرماهمین لواش شماروزی چقدرمیخوری. ؟کالریاتونو باچی پرمیکنید؟

نون ؟!من نوني نيستم قبلا ك رژيم نداشتم كلا فوقش ٥كف دست سنگك الان ك رژيمم دوكف دست لواش يا دو كف دست تافتون يا ي كف دست سنگك اونم فقط صبحا براي صبحانه 

من بايد ١٠٠٠كالري پركنم سه تا سيصدتايي صبح ظهر شب صدتاهم اضافه ميزارم ك اخر شبا زياده روي نكنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام دوستان یعنی واقعا خوابیدن هم کالری میسوزونه😨

من دیشب تاصبح بیداریودم دیشب بعداز دوازهده صدوخورده ای کالری دریافت  کردم صبحانه امم شد 300 بعداز صبحانه تا الان خواب بودم اتفاقی توی قسمت کالریهای سوزانده مانکن واردش کردم خوابمو چون تا الان خواب بودم یعنی کالریم میشه صفر؟ مگه میشه؟ واقعا درسته من با خوابم اون مقدار کالری رو سوزوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به همسرت نداشته باش کار خودتو بکن، بهش بگو من شفا داده شده بدنیا اومدم😅😅

😂😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بامداد خمار عاشقتونه#   😍

نیکی فدات# 😘😘😘‍ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
نمیدونم به درد بیکاری 😂

😂😂

سلام دوستان یعنی واقعا خوابیدن هم کالری میسوزونه😨 من دیشب تاصبح بیداریودم دیشب بعداز دوازهده صدوخو ...

اره دیگه خواب هم کالری مصرف میکنه بدن، اندامهای داحلی در حال فعالیتن، تو افراد محتلف بسته به وزن و سوخت و سازشون، متفاوته

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
اره دیگه خواب هم کالری مصرف میکنه بدن، اندامهای داحلی در حال فعالیتن، تو افراد محتلف بسته به وزن و س ...

مرسی عزیزم 

آخه باور نمیکردم خوابیدم 8ساعته کالریمو صفر کرده باشه 

ممنون دوستم

چرا ؟ کسی رو دارید اونجا 

چون اکه برم اونجا میرن خونه ی که دوست دارم 

اونجا همه ی خونه هاش دوبلکس و تریبلکس بزرگه زندایی همسرم فقط اونجاس منم با اون خیلی خوبم . نزدیک باغ هم هست راحت تریم تو رفت و آمد ولی از ستارخان تا اونجا دور تره اذیت میشیم . 

زندایی همسرم اونجا مربی دو تا باشگاه هم هست 

اگه بریم اونجا میرم پیش خودش 

چون اکه برم اونجا میرن خونه ی که دوست دارم  اونجا همه ی خونه هاش دوبلکس و تریبلکس بزرگه زندایی ...

اره اره خونه هاش خیلی زیبا هستن، حتما که بهترینش برای تو داره آماده میشه

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
چون اکه برم اونجا میرن خونه ی که دوست دارم  اونجا همه ی خونه هاش دوبلکس و تریبلکس بزرگه زندایی ...

آره دیدم خونه های اونجا رو خواهر شوهرم فاز سه میشینه چند سال پیش زمین اونجا خیلییییی ارزون بود شوهرش زمین خرید و خودش ساخت الان خیلی رشد کرده 

ایشالا میری عزیزم و یه خونه ی عاالییی نصیبت میشه ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها من خیلی گشنمه شام هم میخوام پاستا بپزم تا حالا هم ۶۰۰ کالری خوردم. چی بخورم به نظرتون؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

دوستانی که اسفند میخورن، نتیجه گرفتن، مشکلی پیش نیومد؟؟؟