2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 581840 بازدید | 69449 پست
 اینقدر بهش فکر کن ، احساسش کن و تو جو اونجا خودتون تصور کن تا جذبش کنی، حتما که میتونی

😂😂😂😂

باورت میشه چند وقته کارم همینه 

همسرم میگه خدا شفات میده به زودی 

منم دس بردار نیستم میگم آخر من میرم اندیشه . 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
سفیده تخم مرغو بذارم روس صورتم و دستمال کاغذی روش بچسبونم ؟! و بعد از ۴۰ دقیقه که خشک شد بشورمش ؟ د ...

ماسک سفیده تخم مرغ مگه نمی خواستی؟؟

باید سفیده رو با مقداری عسل یه کم و یه ق لیمو ترش هم بزنی تا یکدست شه بعد بمالی کامل رو پوست صورت بعد روش دستمال کاغذی بگذاری بعد دوباره رو دستمال کاغذی سفیده بمالی بعد ۴۰ دقیقه بکنی و بشوری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂 باورت میشه چند وقته کارم همینه  همسرم میگه خدا شفات میده به زودی  منم دس بردار ...

کاری به همسرت نداشته باش کار خودتو بکن، بهش بگو من شفا داده شده بدنیا اومدم😅😅

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
[QUOTE=67601527]پلوتون جان سفیده ی تخم مرغ و چطوری به صورتت میذاری؟واقعا اثر داره؟[/QUOTE قبلا میزد ...

مرسی عزیزم😚

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊

منن تا الان ۵۰۰ تا زدم بر بدن دمنوش زنجبیلم نوشیدم ببینم این جانوران دو پا میذارن ی چرتی بزنم بعد برم سراغ چایی سبز و ورزش😕😂

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
سلام اومدم گزارش بدم  صبحانه  :٣كف دست نان ١٢٠  /٣ق عدسي  ١٢٠چاي ناهار :ي ...

تو بشقاب یه لیوان عدسی۱۸۵کالری داره چه طور سه قاشق شده۱۲۰تا.کالریس کمتره

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

ناهار تپل خوردم. سیب زمین سرخ شدخ با نون. 

داذم میرم پارک آبی ، خدت بخیر بگذرونه. همیشه قبل اینکه بریم میگم من برم چیزی نمیخورم اما همین که پاهام تو آب میره معدم قار قور میکنه. امشبم دیگه دعا کنین خیلی خرابکاری نکنم.

راستی سها جونی، چالش و من یا از فردا یا از پس فردا شروع میکنم. 

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪

من امروز صبحونه نصف لیوان عدسی ویه کف دست نون.میان وعده یه هویچ ویه پرس سالاد.ناهار دوباره نصف لیوان عدسی ویه کف دست نون.شده۳۳۶کالری.امروز روز فستمه

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600
دوستان من سبوس گرفتم طبق دستور روش انجام بدم کسی میدونه چه جوریه.

عزیزم من اسیاب کردم مث نمک رو غذا میپاشم یا تو ماست میریزم

منن تا الان ۵۰۰ تا زدم بر بدن دمنوش زنجبیلم نوشیدم ببینم این جانوران دو پا میذارن ی چرتی بزنم بعد بر ...

😄😄😄

عزیزم جانوارن دو پا مسٸول سلب خواب از مادرانشون هستن، بهتر که بپذیری خواب بی خواب و پاشی باهاشون برقصی، منم الان میخوام بزنم به رقص و قرر

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز