2777
2789
عنوان

قم گردی ....

2000 بازدید | 27 پست

بچه ها شهر قم به جز حرم حضرت معصومه و جمکران جای دیگه ای که‌ ارزش دیدن و‌وقت گذاشتن داشته باشه  داره ؟؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی روستاهای اطرافش مثل کرمجگان،وشنوه،فردو

خوش آب وهوا و سرسبزه....

تو خود شهر فلکه میثم و زنبیل آبادهم باحاله بری چرخ بزنی....کوه خضر هم هست برای کوهنوردی و بلال خوردن خوبه...سرای ایرانی هم میتونی بری...

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

ما یه جایی رفتیم ک حضرت معصومه ب محض ورود اونجا رفتن تا لحظه مرگشون حالت زیارتگاه بود ولی اسمش یادم نیست

و خونه آقای خمینی دیگه هیچ جایی نداره اونم ما از طرف جایی دعوت شدیم ب قم و قم گردی فقط همین دوجا بود و جایی ک دوسه تا امامزاده پیش هم بود همین

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

عزیزم قم عقط بیاید یه زیارت بکنید بعدم برید بوستان علوی یا الغدیر 

یا برید مجتمع آب و تاب برید اب بازی کنید ادرسش همون بوستان الغدیره

خونه حضرت امام هم می تونید برید ادرسش میدون روح الله هست

معلومه که داره فردو وشنوه کرمجگان. ورجان واسه کباب خوری. تالاب مره. تالاب بهشت معصومه دریاچه نمک. باغ صبا نزدیک  دستجرد. اب وتاب. امام زاده عبدالله. توی شهر چیزی نداره. ولی اطرافش سرسبزه 

نباشی ، نمی تونم
ولی روستاهای اطرافش مثل کرمجگان،وشنوه،فردو خوش آب وهوا و سرسبزه.... تو خود شهر فلکه میثم و زنبیل آ ...

پس خیلی نمیشه برا تفریح روش حساب کرد !؟؟

عزیزم قم عقط بیاید یه زیارت بکنید بعدم برید بوستان علوی یا الغدیر  یا برید مجتمع آب و تاب برید ...

مرسی 😊

بیت النور

بله درسته الان ک گفتید یادم افتاد😊

ممنون🌹

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

تا دلت بخواد بهترین فست فودا و رستورانا رو داره که من تقریبا خیلیاشو رفتم و‌عالین. 

سرای ایرانی و پیست ماشین هم خیلی خوبه 

پارک و بوستان الغدیر و کوه خضر 

خدايا آن ده ,كه آن به