2777
2789
عنوان

قم گردی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 27 پست

ولی برای زندگی کردن خیلی بهتر از تهرانه. 

از شلوغی و ترافیک و آلودگی هوا خبری نیست.  برای خرید لباس و...  هم نمیخواد از کجا تا کجا بکوبی بری. 

نکته قابل توجه اینه که قم خییییلی رستوران ها و مراکز غذایی متنوعی داره. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو خود شهر اصلا و ابدا حساب نکن

ولی روستاهای اطرافش خیلی زیبان

حتی جای زیارتی ام خواستی بری حرم بود..جمکران برهوتی بیش نیست از نظر من البته

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
بیت النور جای تفریحیه؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

ای بابا😂😂😂😂

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

خانه تاریخی زند رو میشه رفت به نظرم و روستاهای اطرافش هم خیلی خوش اب و هوا و باصفا هستن

اینجا لینک یه سایت رو میذارم که اماکن تفریحی و تاریخی و فرهنگی شهر قم رو میتونید توش پیدا کنید.خودم همیشه ازین سایت واسه سرچ قم استفاده میکنم.

http://www.qomyab.com/

ولی روستاهای اطرافش مثل کرمجگان،وشنوه،فردو خوش آب وهوا و سرسبزه.... تو خود شهر فلکه میثم و زنبیل آ ...

دوست مهربون‌من سلام❤

میشه بیای تاپیک یکی مونده به اخری من 

برای دوستان قمی یه فرصت خیلی عالیه 

لینک کانال منم @qanadibaeshq 

اگه یه سر بیاین ضرر نمیکنین 

من یه دختر شونزده سالم و بسیار تو کارم حساس با ظرافت و نظم خاصی انجام میدم و چون تو خونه هستم از نظر کیفیت کارا و کیفیتشون مطمئن باشین 

یک دنیاا ازتون ممنون میشم اگه ازم‌حمایت کنید و به دوستانتون هم معرفی کنید 

از نظر قیمت هم خیالتون راحت 

کاراهای بیشتر طی چند روز اینده حتما به کانال اضافه میشه ❤❣

ولی برای زندگی کردن خیلی بهتر از تهرانه.  از شلوغی و ترافیک و آلودگی هوا خبری نیست.  برای ...

دوست قشنگ و هم شهری من سلام💚

من یه دختر شونزده سالم و بسیار تو کارم حساس با ظرافت و نظم خاصی انجام میدم و چون تو خونه هستم از نظر کیفیت کارا و کیفیتشون مطمئن باشین 

معلومه که داره فردو وشنوه کرمجگان. ورجان واسه کباب خوری. تالاب مره. تالاب بهشت معصومه دریاچه نمک. با ...

دوست خوشگلم سلام💙

معلومه که داره فردو وشنوه کرمجگان. ورجان واسه کباب خوری. تالاب مره. تالاب بهشت معصومه دریاچه نمک. با ...

سلام تلگرام گروه برای خانمهای قم داریم خواستین تشریف بیارید  

یا آیدیتونو بدین ادتون کنم

https://t.me/joinchat/BstQhla63ZDQBwPqPOhOHg

ولی روستاهای اطرافش مثل کرمجگان،وشنوه،فردو خوش آب وهوا و سرسبزه.... تو خود شهر فلکه میثم و زنبیل آ ...

عزیزم قم عقط بیاید یه زیارت بکنید بعدم برید بوستان علوی یا الغدیر  یا برید مجتمع آب و تاب برید ...