2777
2789
عنوان

از رفتن پزشکی قانونی استرس دارم

310 بازدید | 11 پست

میدونم بعدا میگه زنیکه پاش به کلانتری باز بشه بدرد نمیخوره

اما مردی ک‌کتک بزنه خوبه!!!!!

چرا من زن به دنیا اومدم؟!!!!

چرا با این نامرررررد روبرو شدم؟!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارا برای مراحل اخر زندگیه من تجربه یبار رفتنشو دارم

میشه بگی از زندگیت؟

مدام کتک میزد یا یکبار

رفتی پزشکی قانونی یا دیگه گذاشتی واسه آخر

الان بهم زدید؟

از کجا میدونی میگه یعنی قبلنم گفته؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

میشه بگی از زندگیت؟مدام کتک میزد یا یکباررفتی پزشکی قانونی یا دیگه گذاشتی واسه آخرالان بهم زدید؟

همیشه نمیزد یکی دوبار زد منم بخاطر لج و لج بازی رفتم کلا قصد جدایی داشتم مشکلم کتک نبود

همیشه نمیزد یکی دوبار زد منم بخاطر لج و لج بازی رفتم کلا قصد جدایی داشتم مشکلم کتک نبود

از اون آقا طلاق گرفتی؟

استارتر هنوز نرفتی پزشک قانونی؟

برو عزیزم بعدا پشیمون می شی

اول برو کلانتری بعد ارجاع می دن پزشک قانونی

برو نترس چند روز هم گذشته ایراد نداره اونا وارد هستن

این راهو برو اگه برای چند سال دیگه هم می‌خوای جدا شی دوتا مدرک می‌خوای

هم برای دادگاه هم برای خانواده ها

عزیزم نترس ، می دونم سختت هست

می دونم بری به چشم یه زن بد بخت نگاهت می کنن 😔

به درک

من جدا شدم وضعم از تو بد تر بود

بچه هام رو هم گرفتم 

خدا لعنت کنه مردای کثیف و هرزه رو

هر وقت درد دل داشتی بیا برام بگو جانم

استارتر هنوز نرفتی پزشک قانونی؟برو عزیزم بعدا پشیمون می شیاول برو کلانتری بعد ارجاع می دن پزشک قانون ...

من تو ماشینم

دارم میرم

دلم پر از درد و استرس و ...

اون منو زده من نگرانم

در مورد افراد دیگه هم‌خودش و هم مادرش بارها گفتن

چقدر ساده ای اینجور میگن یوقت نری مدرک دستت باشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...