2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 54 پست

نمیدونم  هنوز  برام  خوب هضم نشده

خودم یا همسرم از دست یکی ناراحت باشیم بیام سر هم دیگه بعد با این روش از گردن بلندکردن خودمون رو آروم کنیم 

اگه شما گردنت  خدای ناکرده کج یا میشکست 

دیگه معذرت خواهی شوهرت ارزش .....نداشت 

کاری کن فردا  نخاعت مورد ضرب قرار نگیره لااقل

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه موادی نیست...ولی بشدت عصبیه

شوهر منم خیلی عصبیه ولی کتک نمیزنه.۶روز از عروسیم گذشته بود بیخودی کتکم زد سر یه بحث کوچیک.منم شبونه از خونه زدم بیرون و بدو بدو رفتم آژانس گرفتم اونم تو کوچه ها با مادرش دنبالم میدوید.آبروشون رو تو درو همسایه بردم.اومدم خونه بابام ۱۰روز موندم اومدن دنبالم بابام نذاشت برم دوباره اومدن اینبار بابام گفت میذارم بیاد ولی یکبار دیگه دست روش بلند کنی ۱۰تا بچه هم داشته باشین طلاقشو میگیرم نمیذارم بیاد.بعدش دیگه هیچوقت کتکم نزد.ولی اخلاق گندش هنوز پابرجاست.

مشاور برو عزیزم اگه میتونی،این صحنه ها خودتو بچتو در اینده نابودمیکنه

نه بابا چقدر زود تجویز مشاور دادین حالا یه بار یه اتفاقی افتاده مگه همیشه که دست بزن نداره داره یا نداره استارتر

خدایا مواظبش باش 

عزیزم اگه اینقدر عصبیه برو پیش دکتر روانپزشک بهت میگه چیکار کنی حتی بهتدارو میدن که یواشکی بهش بدی بخوره و کم کم کنترل میکنن اخلاقشو

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
نمیدونم  هنوز  برام  خوب هضم نشده خودم یا همسرم از دست یکی ناراحت باشیم بیام سر هم د ...

هیچ‌کاری لزم برنمیاد خانوادم‌ ۸ساعت دورن ازم..کسی و ندارم اینجا

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
نه بابا چقدر زود تجویز مشاور دادین حالا یه بار یه اتفاقی افتاده مگه همیشه که دست بزن نداره داره یا ن ...

همیشه نه ولی تاالان که۳ ساله ازداج کردیم ۴ .۵ بار

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
خوب من الان از همکارم ناراحتم برم شوهرمو بزنم؟یا اون از همکارش ناراحته بیاد منو بزنه اینم شد توجیه؟

هرکسی طرز فکر خودشو داره

این دلیل نمیشه که حمله کنه به تو . هر بلایی سرت بیاره تو صدات درنیاد .😔😔😔😔

از بس ضعیفم احمقم با اینکه ازش ناراحتم‌ولی دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم