سلام میخواستم درد دل کنم ما دیروز ساعت۷.۸ شام خوردیم بعد رفتم بالا شوهرمیه کاری داشت انجام دادم براش یکی دو ساعت طول کشیدوقتی اومدیم خونه شوهرم از کسی عصبانی بود شروع کرد دادو بیداد و استکان شکستن هیچی نگفتم گفتم خودش اروممیشه..یکم بعد گفت گشنمه غذا واسش اوردم خودم چون سیر بودم ننشستم سر سفره بچمو بردم سرگرم کنم که اون راحت غذا شو بخوره یه دفه پاشد اول دوتا سیلی بهم زد که گفتم خاکتو سر منکه باتو زندگیمو شروع کردم..بعددوباره نشست سفره گفت بیا بخور گفتم سیرم..یه دفه اومد از گردنم گرفت و بلندم کرد تو گلوم یه درد خیلی شدیدی بوجود اومد که الانم درد میکنه.بعد اونم کلی عذر خواهی کرد وجواب ننیدادم...حالا چیکارکنم؟؟؟
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
به نظر من که از همین یه بارها شروع میشه و یه قضیه ای خیلیساده و راحت میشه کار همیشگی. این دوست عزیز هم به خاطر اینکه بچه داره هیچی نمیگه. عزیزم من یکی از دوستام همینطوربود شوهرش فوق العاده عصبی بود کتکش نمیزد ولی جنگ اعصاب داشتن بعد 4 سال زندگی بالاخره با روانپزشک حرف زد نه روانشناس دکتر خیلی خوب راهنماییش کرد و گفت و دو تا قرص رو بریزه تو غذاهاش تا کنترل بشه هیجاناتش. الان چند ماهه باهم خوبن. تازه همیشه هم میگه قرص نمیدم. اما همش میگه کاش زودتر میرفتم که حرمت بینمون نمیشکست
از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢