2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 54 پست

به نظر من که از همین یه بارها شروع میشه و یه قضیه ای خیلیساده و راحت میشه کار همیشگی. این دوست عزیز هم به  خاطر اینکه بچه داره هیچی نمیگه. عزیزم من یکی از دوستام همینطوربود شوهرش فوق العاده عصبی بود کتکش نمیزد ولی جنگ اعصاب داشتن بعد 4 سال زندگی بالاخره با روانپزشک حرف زد نه روانشناس دکتر خیلی خوب راهنماییش کرد و گفت و دو تا قرص رو بریزه تو غذاهاش تا کنترل بشه هیجاناتش. الان چند ماهه باهم خوبن. تازه همیشه هم میگه قرص نمیدم. اما همش میگه کاش زودتر میرفتم که حرمت بینمون نمیشکست

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که از همین یه بارها شروع میشه و یه قضیه ای خیلیساده و راحت میشه کار همیشگی. این دوست عزیز ...

روانپزشک نمیتونم برم بقران وضعیت مالیمون خوب نیست....

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

دیشب مرگ رو با چشام‌دیدم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
دمنوش های ارام بخش ازداروگیاهی بخردم کن بده بخوره .....عرق اسطخدوس عالیه

ممنون

نمیدونم بخدا ادم عصبی واقعا نیاز به دارو داره. ایشالا که خدا کمکت کنه و بتونی ارامش رو برقرار منی. لطفا زود نبخشش. یه بار بذار بفهمه جدی هستی

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
گفتم که از کسی عصبانی بود

شوهرمنم موقعیکه ازدست کسی عصبانیه فقط فقط سر من خالی میکنه البته زدن نه ولی اخم ودادش برای منه بیچاره مازنا

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین