2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 54 پست
چرا یهویی همچین کاری کرد 

گفتم که از کسی عصبانی بود

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چش شد😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مواد مصرف میکنه؟رفتارش عادی نیست.همیشه اینطوریه؟

نه موادی نیست...ولی بشدت عصبیه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

ببخشید ولی بیخود کرد کتکت زد، محلش نزار تا دیگه از اینکارا نکنه، زن حرمت داره، 

من اگه سیر باشم هم میشینم کنار شوهرم، با اینکه سیرم ولی بخاطر شوهرم چند لقمه میخورم، چون دوس نداره تنهایی بخوره

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
استارتر معذرت میخوام حسم به شوهرت یه ادم مریضو دیوانه اس اخه یهویی دوتا سیلی بزنه بعد غذا تعارف کنه ...

خیلی عصبیه بحدی که اگه مانع نشم همین‌کارو با پسره۱۶ماهمم میکنه

سلام عزیزم؛ فرهنگها متفاوته؛ زندگیا باهم فرق میکنه؛ اخلاق هر مردی و فقط زنش میدونه؛ شما مشکل خودتو ریشه یابی کن و یا با ی مشاور در میون بزار؛ درد دل اینجا جز نمک به زخم پاشیدن؛ و متهم به دروغ گفتن؛ وا چرا اینجوری؛ چن تا فحش به همسرت؛ پزززززززز دادن ؛ چیزی برات نداره

خدایا ارامش را به من عطا فرما