سلام میخواستم درد دل کنم ما دیروز ساعت۷.۸ شام خوردیم بعد رفتم بالا شوهرمیه کاری داشت انجام دادم براش یکی دو ساعت طول کشیدوقتی اومدیم خونه شوهرم از کسی عصبانی بود شروع کرد دادو بیداد و استکان شکستن هیچی نگفتم گفتم خودش اروممیشه..یکم بعد گفت گشنمه غذا واسش اوردم خودم چون سیر بودم ننشستم سر سفره بچمو بردم سرگرم کنم که اون راحت غذا شو بخوره یه دفه پاشد اول دوتا سیلی بهم زد که گفتم خاکتو سر منکه باتو زندگیمو شروع کردم..بعددوباره نشست سفره گفت بیا بخور گفتم سیرم..یه دفه اومد از گردنم گرفت و بلندم کرد تو گلوم یه درد خیلی شدیدی بوجود اومد که الانم درد میکنه.بعد اونم کلی عذر خواهی کرد وجواب ننیدادم...حالا چیکارکنم؟؟؟
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
استارتر معذرت میخوام حسم به شوهرت یه ادم مریضو دیوانه اس اخه یهویی دوتا سیلی بزنه بعد غذا تعارف کنه ...
خیلی عصبیه بحدی که اگه مانع نشم همینکارو با پسره۱۶ماهمم میکنه
سلام عزیزم؛ فرهنگها متفاوته؛ زندگیا باهم فرق میکنه؛ اخلاق هر مردی و فقط زنش میدونه؛ شما مشکل خودتو ریشه یابی کن و یا با ی مشاور در میون بزار؛ درد دل اینجا جز نمک به زخم پاشیدن؛ و متهم به دروغ گفتن؛ وا چرا اینجوری؛ چن تا فحش به همسرت؛ پزززززززز دادن ؛ چیزی برات نداره