بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از پست هاتو خوندم خدا ایشالا کمکت کنه آبجی گلم، مشخصه سختی زیاد کشیدی و صبوری کردی ، اینم یادم رفت بگم بازم احتمالا اول اول شوهرت پیشنهاد آشنایی داده وگرنه کار دختره نیست پیشنهاد دوستی بده اما دختره الان یواش یواش داره وابسته و پیگیره میشه درواقع داره عادت میکنه و به شوهرت اعتماد کرده شوهرت هم فعلا با حرفهای سنگین و خوب خودشو آدم مثبتی جلوه داده و دخترهم بهش اعتماد کرده
اسی چون تازه اسنا شدن هنوز رسمی ان و اینکه ببین چقدر دختره له له میزنهفردا صبح زنگش بزن بهش بگو من ه ...
سلام، اگه مسئله ای بینشون باشه ،مقصر صددرصد دختره نیست اصلا گیریم دختره مقصر باشه چرا شوهر اسی ادامه میده باهاش چرا به ابراز دلتنگی دختره پاسخ میده ومیگه دعا کن زود بیام یاچرا براش مهمه؟ میتونست به دختره بگه شرمنده من همسر دارم و خیلی هم دوسش دارم و بهش خیانت نمیکنم اما درجواب گفته حوصله چت ندارم تلفنی صحبت کردن و تماس تصویری بهتره برام پله پله بره سر اصل مطلب اینطور که من متوجه شدم شوهر اسی جان بالای چهل سال باید داشته باشه اما دختر بیست بیست و پنج بیشتر نباید باشه حالا گفته مجردم زن نگرفتم یا زن داشتم بی حجاب بود خیانت میکرد و هزاران دروغ دیگه ،،،، من هم چون آدم غیرتی و معتقدی هستم طلاقش دادم از خانمهای باحجاب وسنگین و مذهبی مثل شما خوش میاد باهاشون ازدواج کنم . من نه دشمنی دارم با شوهر اسی نه اون دختر خانوم رو میشناسم خلاصه حرفم اینکه دختره صددرصد مقصر نیست حالا به خاطر شرایط سنی پایینش ،کم تجربگی تنهایی یا هرچی خام شده و اعتماد کرده و احساساتی شده و میخواد وابسته بشه ، ایشالا که همه ما اشتباه فکر کرده باشیم درموردشون و چیزی بینشون نباشه ، فقط هدفم این بود بگم خود اسی گم مشکلات و غصه داشته اینم اضافه شد .