2777
2789
بابای منم همینه ولی همیشه ک شوهرت نیسدش بعدم اصن با کسی رابطه بر قرار نکنه اوکی افسرده میشه خودکشی م ...

چیکار کنم ب خدا موندم چ تصميمي بگیرم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چیکار کنم ب خدا موندم چ تصميمي بگیرم

تجربه ای ک من دارم با ی بابا گیر و خیانتکار 

طلاق 

بازم خودت میدونی

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ای ک من دارم با ی بابا گیر و خیانتکار طلاق بازم خودت میدونی

من حتی طلاق بگیرم دخترمو جایی بدون حجاب ببینه کشته

برو یه شهر دیگ

بعدم جلوشو بگیر بگو خودت خیانتکاری ادعای غیرت نکن 

خیلی مظلومیا

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

آره خود شوهرمم بدش نمیاد مشخصه

بعضی  از پست هاتو خوندم  خدا ایشالا کمکت کنه آبجی گلم، مشخصه سختی زیاد کشیدی و صبوری کردی ، اینم یادم رفت بگم بازم احتمالا اول اول  شوهرت پیشنهاد آشنایی داده  وگرنه کار دختره نیست  پیشنهاد دوستی بده اما دختره الان یواش یواش داره وابسته و پیگیره میشه درواقع داره عادت میکنه و به شوهرت اعتماد کرده  شوهرت هم فعلا با حرفهای  سنگین و خوب خودشو آدم مثبتی جلوه داده و دخترهم بهش اعتماد کرده  

خیلی خیلی از دستش داغونم پسرم گریه و زاری میکنه میگه نرو بمونبامن نمیاد باباشو میخواداز اونطرف دخترم ...

خواهش میکنم نگو که میخوای با همچین آدمی زندگی کنی که علاوه بر خودت زندگی بچه هات رو هم تباه میکنه

لطفا اگه عرزشی ، طرفدار ج.ا ، افراطی و مدعی بی سواد هستین روی پستام ریپلی نکنین . فرزند راستین کوروش

اون دیگه وظیفه شما و خانوادته که دستش رو کوتاه کنی 

عذر میخوام ولی آدمی که قمه‌زنی انجام میده کاملا مشخصه چه‌جور آدمیه و وقتی به جسم خودش رحم نمیکنه به هیچکس دیگه ای هم رحم نمیکنه

لطفا اگه عرزشی ، طرفدار ج.ا ، افراطی و مدعی بی سواد هستین روی پستام ریپلی نکنین . فرزند راستین کوروش

اسی چون تازه اسنا شدن هنوز رسمی ان و اینکه ببین چقدر دختره له له میزنهفردا صبح زنگش بزن بهش بگو من ه ...

سلام، اگه مسئله ای بینشون باشه ،مقصر صددرصد دختره نیست  اصلا گیریم دختره مقصر باشه چرا شوهر اسی ادامه میده باهاش  چرا به ابراز دلتنگی دختره پاسخ میده  ومیگه دعا کن زود بیام  یاچرا براش مهمه؟ میتونست به دختره بگه شرمنده من همسر دارم و خیلی هم دوسش دارم و بهش خیانت نمیکنم اما درجواب گفته حوصله چت ندارم تلفنی صحبت کردن و تماس تصویری بهتره برام پله پله بره سر اصل مطلب اینطور که من متوجه شدم شوهر اسی جان بالای چهل سال باید داشته باشه اما دختر بیست بیست و پنج بیشتر نباید باشه حالا گفته مجردم زن نگرفتم یا زن داشتم بی حجاب بود خیانت میکرد و هزاران دروغ دیگه ،،،، من هم چون آدم غیرتی و معتقدی هستم طلاقش دادم  از خانمهای باحجاب وسنگین و  مذهبی مثل شما خوش میاد باهاشون ازدواج کنم . من نه دشمنی دارم با شوهر اسی نه اون دختر خانوم رو میشناسم خلاصه حرفم اینکه دختره صددرصد مقصر نیست حالا به خاطر شرایط سنی پایینش ،کم تجربگی تنهایی یا هرچی خام شده و اعتماد کرده و احساساتی شده و میخواد وابسته بشه ، ایشالا که همه ما اشتباه فکر کرده باشیم درموردشون و چیزی بینشون نباشه ، فقط هدفم این بود بگم خود اسی گم مشکلات و غصه داشته اینم اضافه شد .

خواهش میکنم نگو که میخوای با همچین آدمی زندگی کنی که علاوه بر خودت زندگی بچه هات رو هم تباه میکنه

برام دعا کن بتونم ازش جدا بشم 🥺

سلام، اگه مسئله ای بینشون باشه ،مقصر صددرصد دختره نیست اصلا گیریم دختره مقصر باشه چرا شوهر اسی ادام ...

😔😔