2777
2789
عنوان

بیدار شدن های مکرر شبانه

70 بازدید | 5 پست

سلام مامان های عزیز

دختر من الان دوسال و سه ماهشه  و الان چهارماهه که از شیر گرفتمش ولی همچنان شب ها دائم بیدار میشه و‌گریه میکنه با اینکه من قبل از خوابش همه ی شرایطو فراهم میکنم از پوشک عوض کردن ،غذا دادن و سیر کردن ،دمای خونه ،قطره دادن،لباس راحتی پوشوندن و ...ولی هیچ فایده ای نداره 

راهکاری دارین کمک کنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه عزیزم

شاید خواب بد میبینه یه ایت الکرسی براش، بخون بتونی یه قران کوچیکم بذاری بالای سرش انرژی منفی دور میکنه اگر خوبشد یعنی فقط خواب بد میدیده چون بچه ها خواب زیاد میبینن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاید خواب بد میبینه یه ایت الکرسی براش، بخون بتونی یه قران کوچیکم بذاری بالای سرش انرژی منفی دور میک ...

قرآن گذاشتم بالا سرش  هرشبم واسش قرآن میخونم بعد خوابش 

ولی هرشب همین طوره بیدار میشه و گریه می‌کنه درکل اصلا خوابش عمیق نمیشه

قرآن گذاشتم بالا سرش هرشبم واسش قرآن میخونم بعد خوابش ولی هرشب همین طوره بیدار میشه و گریه می‌کنه د ...

شاید گرمش میشه چون پسر منم تا مدت ها بعد از شیر گرفتنش عطش میگرفت بیدار میشد اب میخورد میخوابید البته هنوزم که 5 سالشه شبا حداقل دوبار بیدار میشه برای اب خوردن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲