2777
2789

ببنید چون من سنم 55سال دارم ببنید بچه خوشگل مثلاً 40سال پیش 45 سال پیش به پسرایی می گفتن که مثلاً اون زمان اباهت بود مرد باید ایلهای می داشت بعضی از این پسرا می رفتن زیر ابرو برمی داشتن و از خانه می خواستن بیاین بیرون خط چشم می کشیدن بد ریمل می زدن یکم رژ می زدن و بعضی هاتون لاک می زدن عین الان نبود مثلاً کاشت ناخن یا مثلاً 10سال پیش ناخن مصنوعی و لاک کلا چهار تا رنگ لاک بود بد بعضی هاتون لاک می زدن بد تو هر محله یکی از این پسرا بود همچین کارایی می کرد بد مرداد بعضی هاتون اون موقع 40سال پیش اینها رو تنهایی گیر می آوردن می زدن همچین پسرایی رو ببنید به پسر خوشگل و سفید مفید و چشم آبی یا پسر خیلی خیلی خوشگل می گفتن خوشتیپ هر چقدر پسر خوشگل بود می گفتن خوشتیپه مثلاً پسره سفید مفید و چشم آبی به پسره می گفتن چه خوشتیپه به دختر می گفتن خوشگل اون موقع به پسری هم که خوشگل بود بهش می گفتن خوشتیپ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سوسولا میگفتن بچه خوشگل.به مردای با جذبه و خوش هیکل میگن خوشتیپ

نه بچه خوشگل 40سال پیش که کار دخترا می کردن مثلاً زیر ابرو برمی داشتن خط چشم ریمل یکم رژ بعضیا لاک