2777
2789
عنوان

رفتارای پسر همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 43 پست
مامانا به خاطر طرز فکر قدیمیشون حساسیت بیشتری نشون میدن فکر میکنن هنوز دهه شصته که این پیزا نشونه عا ...

ولی خب واقعا ادم از کجا متوجه علاقه واقعی طرف بشه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سریا مرض دارن خوششون میاد مخ دخترارو بزنن بعدا که ازدواج کرد متوجه شدم از این نخا به همه دخترای م ...

پشمام

برگام

مرسی که جلو چشممو باز کردی

من خودمم بهش شک دارماااا

خیلی دوس دارم بفهمم رفتارش با بقیه دخترا هم همینه یا نه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بالاخره یک حرکتی میزنه فعلا هنگ کرده😃

والا خواهر فعلا که  دوستان با تجربه مشابه به بنده میگن که ایشون هیز و هول و احمق هست😂😂😂

یعنی چی که بلاتکلیفه?

بخدا اینا نمیدونن دارن چیکار میکنن. من دقیقا تجربه مشابهتو داشتم. طرف ۵ مین بینه اون همه شلوغی نگام میکرد یا از همین جلب توجه هایی که تجربه کردی. تهش اصن نفهمیدم چی بود؟ پیگیرش نشو. پسری که خودش پیشنهاد میده و سعی میکنه تهش داغونه. این که منتظره شماست.  با یه خداحافظی خوشحالش کن

بخدا اینا نمیدونن دارن چیکار میکنن. من دقیقا تجربه مشابهتو داشتم. طرف ۵ مین بینه اون همه شلوغی نگام ...

حق با شماست عزیزم

من خیلی خر تشریف دارم به مولا....چون بهش حس پیدا کردم خاک تو سر توجه ندیدم کنن

حق با شماست عزیزممن خیلی خر تشریف دارم به مولا....چون بهش حس پیدا کردم خاک تو سر توجه ندیدم کنن

نگو اینطوری. ما داریم اینطوری میگیم یهو اگه واقعا نشد نخوره تو ذوقت. بالاخره یه علاقه ای هست که نگات میکنه..

بخدا نمیگم هیز و هوله شایدم میترسه بگه شما رد کنی. کلا بسپارش به اون بزار هر کاری میکنه بکنه

به نظرم بزارمش پای هیزی به نفعمه....برم کلی خیال بافی کنم...باهاس خودمو تصور کنم..تهش عاشقش بشم..یهو بگن زن گرفت!!!!نوووووو من تحمل ابن غم اعضمو ندارم😂😢😢

پسره خیلی پرروعه..اصلا از اونا نیست خجالت بکشه و بترسه....اینو کاملا دیگ مطمئنم و میشناسمش

نگو اینطوری. ما داریم اینطوری میگیم یهو اگه واقعا نشد نخوره تو ذوقت. بالاخره یه علاقه ای هست که نگات ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی

حرفاتون واقعا تلنگر بهم زد و کلی ارزشمند بود