2777
2789
عنوان

رفتارای پسر همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 43 پست

هیز و هوله 

الکی دلتو خوش نکن منم یه مورد اینطوری داشتم از کیس توام ضایع تر بود به یقین رسیده بودم عاشقم شده ولی یهو رفت زن گرفت 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چراغ سبز مثلا چجوری؟اگه بخواد من پیش قدم‌بشم علاقش بخوره تو سرش که😂

پیش قدم نشیا پس فردا تو محل آبرو براتون نمیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یهویی ادم اینجوری میشه؟ما قبلا هم زیاد همو میدیدیم..قبل دو سال پیشاما امسال عجیب شده رفتارش

منم پیش اومده برام. توجه نکن تا خودش تکلیفشو معلوم کنه. مثلا من فک میکردم عاشقمه که اینطوری زل میزنه تهش فهمیدم نه فقط زل میزده؛///

چراغ سبز مثلا چجوری؟اگه بخواد من پیش قدم‌بشم علاقش بخوره تو سرش که😂

بیخیالش شو 

حالا نگاش بکن که کیس کلا نپره ولی اگه پا پیش نزاشت وقتتو حرومش نکن 

اون که خونه تونو بلدا بخواد میاد خواستگاری پس شما همینکه خودتو مخالف نشون ندی کافیه 

یه روی خوش عادی بسه نه زیاده روی نه تلخ بازی 

هیز و هوله الکی دلتو خوش نکن منم یه مورد اینطوری داشتم از کیس توام ضایع تر بود به یقین رسیده بودم عا ...

واقعا؟

من فک میکردم بهم علاقه مند شده که

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
واقعا؟من فک میکردم بهم علاقه مند شده که

بله اگر قصدی داشت و عاشقت بود تا الان نمیتونست دووم بیاره پسرا خیلی عجولن پس قصدی از نگاه کردنش نداره

خودت میگی پیجتو میتونه فالو کنه انجام نمیده 

خونه اتونم که بلده اگر خیلی مجنون بود میومد خواستگاری 

پسرا عین ما نیستن انگ بهشون بچسپونن هرچی دلشون بخواد نگاه میکنن بدون هیچ قصدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم پیش اومده برام. توجه نکن تا خودش تکلیفشو معلوم کنه. مثلا من فک میکردم عاشقمه که اینطوری زل میزنه ...

خب این از زل گذشته

منو میبینه همش بیرون میاد..مثلا انگار بگ توجهم بهته...گاهی خجالتی هم میشه و مخفیانه نگام میکنه..یه بار جوری رفتار کرد مامانمم کاملا فهمیده بود این یه دردی داره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب این از زل گذشتهمنو میبینه همش بیرون میاد..مثلا انگار بگ توجهم بهته...گاهی خجالتی هم میشه و مخفیان ...

مامانا به خاطر طرز فکر قدیمیشون حساسیت بیشتری نشون میدن فکر میکنن هنوز دهه شصته که این پیزا نشونه عاشقی باشه مامان منم خیلی از این حرفا میزد 

حتی یه بار منو دید خورد زمین مامانمم متوجه شد 

ولی دیگه اون دوره نیست دنیا فرق کرده 

از حرفام ناراحت نشیا خودم تجربه کردم نمیخوام توام الکی علاف بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله اگر قصدی داشت و عاشقت بود تا الان نمیتونست دووم بیاره پسرا خیلی عجولن پس قصدی از نگاه کردنش ندار ...

یه شب بیرون بودیم رو بالکن نشسته بودیم

اینم اومد بیرون با تلفنش حرف میزد....

تا چشمس افتاد به من رفت یه صندلی اورد در امتداد جایی که من نشستم نشست رو بالکنشون...در ظاهر داشت با بقیه حرف میزد اما موقعیتش خیلی ضایع بود.

مامانمم کاملا در جریان رفتاراش قرار گرفته‌.‌‌‌ و حساس شده....

من اینارو ازش میدیدم فک میکردم بهم حس داره

مامانا به خاطر طرز فکر قدیمیشون حساسیت بیشتری نشون میدن فکر میکنن هنوز دهه شصته که این پیزا نشونه عا ...

ناراحت چیه عزیزم

واقعیتو میگی....

یه شب بیرون بودیم رو بالکن نشسته بودیماینم اومد بیرون با تلفنش حرف میزد....تا چشمس افتاد به من رفت ی ...

یه سریا مرض دارن خوششون میاد مخ دخترارو بزنن 

بعدا که ازدواج کرد متوجه شدم از این نخا به همه دخترای محل میداده یعنی تو مدرسه بچه ها همه ازش یه خاطره اینطوری داشتن در ظاهرم خیلی مغرور بود ولی کرم داشت که توجه دخترارو جلب کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40