2777
2789
عنوان

کیا اصلا اهل غیبت نیستن

388 بازدید | 65 پست

مذهبی های زیادی اطرافم دیدم که بسیار غیبت میکنن ینی دست خودشون نیست مثلاً مادرشوهر. خواهر شوهر جاری حرصشون میده غیبت میکنن خالی بشن.ولی واقعا کسی هست که با این شرایط بازهم غیبت نکنه؟مذهبی غیر مذهبی فرق نداره.من خودم مذهبی نیستم ولی می‌خوام غیبت رو بزارم کنار با اینکه خیلی حرص میخورم.خالی نسیم اما یه حس عذاب وجدانی بعدش میگیرم احساس میکنم گناه اون گردن من افتاده حس سنگینی دارم .دمبال یه انگیزه هستم کسی که بیاد بگه آره من غیبت رو گذاشتم کنار و این اتفاقات خوب تو زندگی من افتاده.کسی هست؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو زندگيم هميشه غيبت يكي رو كردم و نتونستمممم رها كنم جديدا دارم براش استغفار ميكنم ك رها كنم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

من اصلا غیبت نمیکنم رک و راست به طرف میگم ولی پشت سرش نه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من اصلاااا غیبت نمیکنم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367