2777
2789
عنوان

تجربیا میاین گیج شدممم🤦🏻‍♀️

72 بازدید | 6 پست

ببخشید من سر این تست به مشکل بر نخوردم تا وقتی به ردیف 4 درباره اکسایش رسیدم 

کلا هم مبحث اکسایش کمی برام گیج کنندس 

خواستم بدونم از کجا باید بفهمم که این ترکیب ها بالاترین عدد اکسایش رو دارن؟ممنون میشم کسی میدونه بگه🦋

یه صلوات برای ظهور آقا بفرست🦋

به طور کلی اکسایش هم بحث سر اینه کی می تونه الکترون رو بیشتر سمت خودش بکشه مثلا پیوند اکسیژن و هیدروژن  

هیدروژن و اکسیژن یه پیوند اشتراکی دارن تا اینجا اوکیه ؟

تو پیوند اشتراکی الکترون به اشتراک گذاشته میشه یعنی مثل پیوند یونی نیست که کلا الکترون رو بگیره یا از دست بده 

خب حالا این دو الکترون به اشتراک گذاشته شده بین اکسیژن و هیدروژن می خوایم ببینیم آیا این دو الکترون  در فاصله مساوی از اتم هاشون قرار گرفتن ؟آیا ممکنه به یکی نزدیک تر باشن ؟

خب دیده شده که در پیوندهایی الکترون های اشتراکی به سمت یکی از اتم ها تمایل بیشتری دارن خب حالا ما این حالت رو مشابه پیوند یونی  در نظر می گیریم اتمی که الکترونش  به سمت اتم دیگه میل گرفته بارمثبت و اونی که این الکترون به سمتش  بیشتر اومده بار منفی می گیره 

همین 

بهت توصیهمی کنم  درسنامه مبتکران رو بخونی کامل متوجه میشی چی به چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به طور کلی اکسایش هم بحث سر اینه کی می تونه الکترون رو بیشتر سمت خودش بکشه مثلا پیوند اکسیژن و هیدرو ...

مممنونم عزیزم فقط یک سوال که من متوجه نشد چرا دریف چهار کلا درسته یعنی از کجا بفهمم

مممنونم عزیزم فقط یک سوال که من متوجه نشد چرا دریف چهار کلا درسته یعنی از کجا بفهمم

مفهومی خیلی طولانیه خودت باید بخونی ولی برای اینکه تو این تست کارت راه بیفته این نکته رو یاد بگیر 

ببین یه چیزی داریم به نام بالاترین عدد اکسایش 

تو همه کتاب‌ها کنکوری هم هست برای گروه ۱۴ تا ۱۷ برابر یکان شماره گروه و برای گروه یک تا۷ برابر عدد گروه است برای واسطه ها هم هست ولی الان  دقیقا یادم نمیاد بزرگترین  عدد اکسایشش چند بود  ولی فک کنم ۸ تا ۱۰ سه بار مثبت و یازده و دوازده دو بار مثبت بود 

اگه بخوای اکسیدش رو تشکیل بدی باید مثل یون عمل کنی یعنی مثلا اکسید فسفر ،  فسفر گروه ۱۵ است پس بالاترین عدداکسایشش میشه ۵ طبق نکته بالا 

اکسیژن ۲ بار منفی فسفر ۵ بار مثبت (بالاترین عدداکسایش )حالا مثل ترکیت بونی عمل می کنیم 

میشه فسفر زیروند دو اکسیژن زیروند ۵ 

ببین مثلا یکی از عنصر های تست ۳۱ که میشه گالیم که تو گروه ۱۳ است تو گروه ۱۳ هم بالاترین عدداکسایش عدد یکان شماره گروه یعنی ۳بار مثبت  پس دوباره برای تشکیل اکسید مثل یون عمل می کنیم و بارها رو جابه می کنیم 

حله؟

اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم 

ببین مثلا یکی از عنصر های تست ۳۱ که میشه گالیم که تو گروه ۱۳ است تو گروه ۱۳ هم بالاترین عدداکسایش عد ...

ممنونم عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم🩷