2777
2789
عنوان

هر کی دیگه جای من بود خودکشی میکرد

380 بازدید | 40 پست

خانوادم همیشه میگن نداریم یا وقتی ام میخوان چیزی بخرن انقدر قیمت میکنن حساب کتاب میکنن که ادم افسرده میشه. سه ماهه یه ضد افتاب نمیخرن تو تابستون تو اوج افتاب اینطور بیرون میرفتم و میرم، پنج ترمه یه دست لباس مناسب دانشگاه واسم نمیخرن سه ترمه یه کیفو ورمیدارم ، الانم تو دلم عذاست که چطور بهشون بگم باید مقنعه رو عوض کنم از بس که موقع خریدن گیر مسخره به مسائل اقتصادی میدن در حالی که واسه دختر فامیل کادوی عروسی سکه دادن و دو ساله واسم کادوی تولد نخریدن گفتن نداریم 

الانم بی‌خیال نشستن دوتایی ویدیو خنده دار میبنن این منو حرص میده که فکر میکنن ما خیلی ازشون راضی هستیم و دوسشون داریم از من به شما نصیحت زن کارمند دولت نشید اگرم شدید بچه نیارید. بابام خیلی با محبته بقیه حسرتشو میخورن ولی جدیدا دیگه به خاطر بی پولی امیدمو به همه چی از دست دادم فقط در حد سلام علیک باهاش صحبت میکنم اونم فکر میکنه به خاطر درس سرم شلوغه 

ψ ❤️

یه مجلس عروسی دعوت بودیم پول ندادن منو خواهرم بریم میکاپ موهامم اجازه شنیون نمیدادن میگفتن فقط برو بگو سشوار بکشن، مامانمم میخواست عین ما باشه آرایشگر فامیلمون بود اصرار کرد که زشته بدون شنیون بری و خودت ارایش کنی، موهای من خواهرمم ساده نکرد و کمی روش کار کرد(فکر میکرد چون مختلطه میخوایم ساده باشیم نمی دونست اینا به خاطر مخارجش اینطوری میکنن)، یا واسه لباس و جوراب شلواری که واسه مراسم خریدم هعی وای و آخ میکردن که به خاطر یه مجلس انقدر پولمون هدر رفت

از اونور هم سنم ازدواج کرد خانوادش واسش تالار گرفتن خرج مجلس خرج لباس و حلقه داماد خرج هدیه واسه عروس و داماد رو دادن اون موقع اینا سر این چیزا گیر کردن، مامانم میگفت این بدبختا( منو خواهرمم) نمی تونن ازدواج کنن خرج عروسی خرج جهیزیه اینا هست. قبل این جمله مامانم میدونستم،چون اینا با وام و قرض و اینا خونه ساختن خارج از شهر یدونه چند ماهه نمیتونن یدونه یخچال و کابینت بزنن، همش میرن بشقاب و .. دست دوم میخرن.. مشخصه نصف جهیزیه رو هم جور نمیکنن 

ψ ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما ندارن وگرنه کی،دوست داره برای پاره تنش کم بزاره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

سر کدوم کار یا باید پول بدی هنری یاد بگیری یا باید با مدرکت بری سرکار تو رشته منم باید کلی کارگاه ب ...

بابا این همه منشی میخوان کار پاره وقتم دارن 

اتو کار کارگاه های تولیدی خیاطی شو

کار زیاد هست بزن توی دیوار شهرتون 

اره ندارن و دقیقا مشکلم همینه و اینکه فک میکنن ما باید ازشون راضی باشیم

بگردمم هم براتو سخته هم مامان بابات..

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن