2777
2789
عنوان

هر کی دیگه جای من بود خودکشی میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این همه منشی میخوان کار پاره وقتم دارن اتو کار کارگاه های تولیدی خیاطی شوکار زیاد هست بزن توی د ...

خیلی خودشونو دست بالا میبنن میگن این شغل فلانی هاست 

من فعلا دلمو به بعد گرفتن مدرک زبانم خوش کردم

ψ ❤️

خیلی خودشونو دست بالا میبنن میگن این شغل فلانی هاست من فعلا دلمو به بعد گرفتن مدرک زبانم خوش کردم

بابا ول کن توروقران بزار بگن تو کار خودتو بکن

دستت تو جیب خودت باشه حداقل

شرایط اقتصادی خیلی سخت شده.هر دو حق دارید.خونه ساختن یا خونه خریدن الان واقعا یک چالش بزرگه.این روزا میگذره.

من الان یک ساله که یک هزار تومن از حقوقم نمیمونه همون روز اول میدم قسط.دیگه حالت خفگی دارم.کارم هم به شدت سخته.مجبوریم مجبور

با مادرت صحبت کن کار تو منزل انجام بدیم (پاک کردن سبزی و لوبیا و اینا توهم میتونی بهش کمک کنی بعد هر پولی که ازاین کار گیر اوردین خرج لباس و ... بکنید

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

اول باید دنبال مدرک زبانم برم

ان شاالله موفق بشی عزیزم امیدوارم شرایط زندگیت خیلی زود عالی بشه ❤️

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

عزیزم 

هم سن تو بودم دقیقا تو همچین خانواده ای بزرگ شدم و مجبور بودم خودم یه پولی داشته باشم تا حسرت لباس مناسب نکشم.

اینقدر ذهنم رو فقیر بارآورده بودن که یه بار خواهرم که شوهر داشت دید شلوار دانشگاهم وحشتناک کهنه است منو برد برام شلوار خرید .

وقتی به گوشی دسترسی داری یعنی میتونی اینترنتی کار کنی یا توی محیط هایی مثل کافی نت یا مطب روان شناس اینا منشی بشی 

مهم تر اینکه دکترا بگیری لذت بردن از زندگیته