2777
2789
عنوان

چرا دیگه کسی تاپیک جنجالی نمیزنه😂❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 78 پست
کارت ملی که۱۰تا میشه گرفت هرکی خونش اومده گوشیش گرفته یه کاربری ساختهفروغی که خودش میگفت اینجوری‌میک ...

عجبببب چقدر بیکار و پیگیر😐🤌

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

یه فحشایی داده بود مردوووونه

چرا تعلیق نشد؟من عکس یه گل گذاشتم خدا شاهده نی نی یار تاپیکمو قفل کرده بود.نمیدونم فازش چی بود

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار گفت مدیریت رسیدگی میکنه مطمئنم قشنگ حالشو جا میارن خیلی فحاشی های بد کرده

من حدس میزنم کاربر آقا باشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

میگن کاربری اصلیش بسته نی نی یار

چون خیلی فحاشی هرروز به من داشت من به نی نی یار گفتم 

همون اون کاربریش هم  کاربری آرام جانم همسرم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چرا تعلیق نشد؟من عکس یه گل گذاشتم خدا شاهده نی نی یار تاپیکمو قفل کرده بود.نمیدونم فازش چی بود

منم نمیدونم والا

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چون خیلی فحاشی هرروز به من داشت من به نی نی یار گفتم همون اون کاربریش هم کاربری آرام جانم همسرم

با هیچکدوم نیست الان تو سایت با اون یکیا میاد

گزارش میزنه در موردش تاپیک زدنی 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱