2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اه اه بدم‌میاد از این اخلاقا ، بابا رابطه سمی تموم شد رفت یکم به‌خودت برس تا ریکاوری بشی یه رابطه سالم و با تعهد رو شروع کن سخته ولی ممکنه ول کن رابطه اشغالی رو ، دلت تو که اشغال دونی نیست دوباره و دوباره فرصت بهش بدی دلتو بشکونه ، ادم پلاستیک اشغالی رو که میزاره دم در هی نمیره چک‌کنه که ایا مامور شهرداری برده یا نه پاک‌کن از زندکیت همه چیزشو

اونطوری که تو فکر میکنی نیست

رابطه اس که کات شده دیگه اشغاله ، بهش فکر نکن ، همه دوست دارن برگردن به رابطه قبلی چون مغز و دلت دوست داره رابطه رو بهش حال میده و جدایی سخته و بد

عزیزم ادم وقتی رابطش کات میشه و بخواد به همدیگه برگردن مطمئن باش نه به هجدیگه میرسن و نه رابطه موندگ ...

من بچه دار نمیشم....خودم دعوا راه انداختم ک بره ی دعوای بد ک خیلی ناراحت شد

رابطه اس که کات شده دیگه اشغاله ، بهش فکر نکن ، همه دوست دارن برگردن به رابطه قبلی چون مغز و دلت دوس ...

من خیلییی دوسش دارم خیلییی اونم همینطور

ولی من ی مشکلی دارم خودم باعث کات شدم

من خیلییی دوسش دارم خیلییی اونم همینطورولی من ی مشکلی دارم خودم باعث کات شدم

خوب دیگه ، نیگاه با این دوست داشتن که میگی نتیجه نمیگیری کور میشی فکر میکنی ، باید بدون دوست داشتن رابطه رو شروع کنی تا بتونی ببینی و فکر کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز