2777
2789
عنوان

اینا ویژگیای شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست

وقتی مشکل نداری وبه زور میخوای برای خودت مشکل و دغدغه درست کنی! 

دنبال زیر بغلی ماری جانم؟ خودت برات خواستگار نیومده تا حالا، آدم اینجا یه چیزهایی میشنوه واقعا دود از سرش بلند میشه 

یه جوری تعریف کردی انگار قبل شما سه چهارتا ازدواج داشته 

خواستگاری رفته، نگرفته که 

منطق و بلوغ فکری لازمه برای ازدواج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یه خواهش بکنم؟ من یه تاپپیک دارم راجبه ازدواج خالم و شوهرعمم ، میشه لینک اونو کپی کنی به من بفر ...

اینه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16654937/داستان-ازدواج-خالم-شما-هم-اگه-داستان-باحالی-دارید-تعریف-کنید

نه!همسرم قبل من با کسی دوست بوده منم بودم حالا خودمون رو بکشیم؟بیخیال تعهد به شما نداشتن که حتماااا ...

نه اولین خواستگارم نبود ولی حس میکنم از درون شکستم مثلا شوهرمو نشون بدن عه این قبلا خواستگار من بودها

نه اولین خواستگارم نبود ولی حس میکنم از درون شکستم مثلا شوهرمو نشون بدن عه این قبلا خواستگار من بوده ...

وا خب بدن🫥😂

زندگی رو سخت میکنی چه قدر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه اولین خواستگارم نبود ولی حس میکنم از درون شکستم مثلا شوهرمو نشون بدن عه این قبلا خواستگار من بوده ...

شما مشکلت از جای دیگه است 

برو دنبال درمان اون ماجرا

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چقدر غیر منطقی هستیدر آسمون باز نشده که شما افتاده باشی پایین و تنها دختر جهان باشی که فقط شوهرت اوم ...

😂😂😂😂 وای حرفت به دلم نشست ولی تقصیری ندارم اعتماد به نفس ندازم در مقابل اون دخترا احساس بدی دارم😭😭😭😭😭😭

چقدر غیر قابل درکه برامواقعی میگی یا برای لوس کردن خودت میگی؟

کاش لوس کردن بود روانم بهم ریخته نمیتونم تو روی شوهرم نگاه کنم بی دلیل بد رفتار شدم باهاش هی میاد ناز میکشه که چیشده ولی نمیخام غرورمو بشکنم اینو بگم

😂😂😂😂 وای حرفت به دلم نشست ولی تقصیری ندارم اعتماد به نفس ندازم در مقابل اون دخترا احساس بدی دارم ...

اوووووووووه اون دخترا خودشون هزار بدبختی دارن ، باور کن اصلا ما و شوهرامون برای دیگران اهمیتی نداریم 

اون دخترا یا منتظرن خواستگار براشون بیاد ازدواج کنن ، یا ازدواج کردن و 1000 دردسر با خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری دارن، گیر افتادن توی قسط وگرونی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم