2777
2789
عنوان

اینا ویژگیای شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اخه یکیش ی اشنای خیلی دور مادرش بوده مادرش رفته گفته اونام گفتن نه

خوب باشه 

اتفاقا به خودت برس اعتماد به نفست بالا باشه 

میدونی چیه چون تو زندگیت مشکلی نداری نشستی به چرت و پرت فکر میکنی

مگه خودت قبل همسرت خواستگار نداشتی؟ خواستگاری رفتن و خواستگار اومدن یه پروسه عادی هست. این ذهنیت و ف ...

مرسی که انقدر لحن و کلامت ارامش دهندس خوشبخت باشی عزیزم من اعتماد به نفس ندارم اصلا شایدم عزت نفس با اینکه شرایط من خیلی خیلی عالیه ینی شرایط خودم و خانوادم ولی حس بدی دارم احساس کمبود میکنم

اوووووووووه اون دخترا خودشون هزار بدبختی دارن ، باور کن اصلا ما و شوهرامون برای دیگران اهمیتی نداریم ...

اره حق با توعه من الان خودم اصلا به خواستگارام فکر نمیکنم ولی خب یکی از اینا فامیل خیلی دور شوهرمه هر چند ازدواج کرده دختره ولی بدم میاد همو ببینن

اره حق با توعه من الان خودم اصلا به خواستگارام فکر نمیکنم ولی خب یکی از اینا فامیل خیلی دور شوهرمه ه ...

به قول همین کاربز ادم از صبح ک بیدار میشه تا شب هزار جور گرفتاری داره کی یاد کسی میافته

لطفا لایک نکنید .

والا من پسرخاله م چند سال عاشقم بود

جوابمون منفی بود اونم رفت زن گرفت 

زندگیشونم خیلی خوبه وضعشونم خوب شده به نسبت ما 

منم بدبخت شدم 🤣🤣🤣🤣 زنشم از اول جریان  منو میدونست اصلا به رو خودش نیاورد کلا با اعتماد بنفسهه

خوب بلاخره هرکسی یه جوری با زندگیش درگیره شما هم این بهونه رو انتخاب کردی واسه خراب کردن زندگیت

نه واقعا نمیتونم کنار بیام دارم عذاب میکشم عذاب حس میکنم وقتی با خواهرشوهرامم و از کنار کسی که رفتن خواستگاریش رد میشیم تو دلشون نیشخند میزنن بهم

والا من پسرخاله م چند سال عاشقم بودجوابمون منفی بود اونم رفت زن گرفت زندگیشونم خیلی خوبه وضعشونم خوب ...

وای تو چه حسی داری وقتی زنشو میبینی پز نمیدی بهش که شوهرت اول منو میخاس اصلا رفتار زنش با تو چجوره