2777
2789
عنوان

جدیداخیلی دعوام میشه باشوهرم

164 بازدید | 16 پست

نمیدونمم چراولی الکی الکی بحثمون میشه

اونی ام ک زجرمیکشه منم

الانم قهریم،سراینکه بهش گفتم توبچه خواهرتودوست داری ولی خواهرت بچه تورودوست نداره،دیشب بهم گفت ک نگاه کن بهش محبت میکنن دوسش دارن دعوادرست کردم ک ن ندارن...الان چیکارکنم؟نتونستم دکتربرم بخاطرقهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخدا این دعوا های الکی رو تموم کنین که در آینده مغز بچتون فاسد میشه با این حرفا ..

تو کوتاه بیا اصلا ارزش ندارن این دعوا ها فقط الکی از هم دلخور میشین و انقد زیاد میشه که متنفر میشین از هم..

تروخدا این دعوا های الکی رو تموم کنین که در آینده مغز بچتون فاسد میشه با این حرفا ..تو کوتاه بیا اصل ...

دقیقا الان حس میکنم ازمن متنفره،قشنگ نشون دادم ک ازخانوادش متنفرم

دست خودمم نیستا نمیدونم چمه اعصاب ندارم عصبی ام

دقیقا الان حس میکنم ازمن متنفره،قشنگ نشون دادم ک ازخانوادش متنفرمدست خودمم نیستا نمیدونم چمه اعصاب ن ...

عزیزم من خودم پدر و مادرم دقیقا مثل تو و شوهرتن 

تروخدا تو کوتاه بیا اون بچه گانه داره وسط دعواها جدی میگیره  مغزش نابود میشه پرخاشگر میشه تو بهترین حالت به شدت درونگرا میشه و کاملا سکوت می‌کنه و به معنی واقعی کلمه نابود میشه.. حتی اگه مشکل از شوهرته تو سکوت کن و بعد تو ی اتاق به آرومی حرف بزنین..