2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن

286 بازدید | 18 پست

میپرسم واژینو پلاستی کسی نمیاد گفتم شاید اسمشو کسی ندونه کسی تجربه عملشو داره خیلی سریع می‌خوام وقت عمل بگیرم به بدلایلی میترسم پشیمون شدم میگن خیلی سخته و حسی نداری دیگ بعدش درسته؟؟

اگر بدونم با دوماه ورزش درست میشه انجام میدم ولی همه میگن تاثیر داره نه اینکه قطعی باشه و ماندگار باشه لیزرم که کسی نمیگه تجریشو میمونه یا نه چیکار کنم یا دکتری می‌گفت سنت کمه رعایت نکنید دوباره چند سال دیگ همینه یکی دیگه گفت معذرت می‌خوام خیلی ضعیفه بیا عمل اگر میخوای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو هست تاپیکمو بخون و با چند درمانگر مجرب مشورت کن احتمال زیاد همگی همون یک دارو رو بدن

دیدم مربوط به طب سنتی گفتم شاید عسل تزریقی تجویزه باقیشو نخوندم اگ اونه که اینقدر عفونت و خارش گرفتم به غلط کردن افتادم

دیدم مربوط به طب سنتی گفتم شاید عسل تزریقی تجویزه باقیشو نخوندم اگ اونه که اینقدر عفونت و خارش گرفتم ...

سنتی رو نمیدونم اما طب اسلامی که راجبش تو تاپیکم توضیح دادم برای این موردی که شما میخواین تا جایی که من مطالعه کردم داروی جمع کننده رو بصورت آبزن توصیه کردن

این بیشرفایی که درخواست میدین خاک عالم تو سرتون ول می‌چرخید چیزی ببینید درخواست بدید انگلا

همینن دیگه ،به چند تا کلمه حساسن در بدرا ، اینم یکیشه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛