2777
2789
عنوان

خانوما این بی بی چک مثبته

562 بازدید | 65 پست

سلام .۵روز مونده به موعد پریودم از وقتی پریودم تموم شد یه شب درمیون اقدام داشتم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

اره عزیزم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه  ولی چنتا دیگه هم بزن اگه اونا هم مثبت شد دیگه صددرصده

مارکش مدیکوره یعنی بازم بزنم؟؟

[QUOTE=56455573]اگه بلافاصله بعد از تست افتاده مثبته[/QUOTEوقتی صورتیه پر شد افتاد چند ثانیه بود

خوش بحالت گلممممم

مبارکت باشه

مشخصه قشنگ خط دومت

انشالله نصیب منم بشه

منم صب گذتشتم 2 روز مونده به پریودم

از همین مدل ب ب چ

از اول یه حاله کوچیک افتاد تا آخر پررنگ نشد الانم خشک شده ولی خیییلی محو همون حاله هست

من فک کنم برا من کاذبه

🙇
خوش بحالت گلممممم مبارکت باشه مشخصه قشنگ خط دومت انشالله نصیب منم بشه منم صب گذتشتم 2 روز مونده ...

اگه مثبت نباشه چی؟؟وای دیگه طاقت ندارم