shahlayiii مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3514 عنوان خانوما این بی بی چک مثبته | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 65 پست سلام .۵روز مونده به موعد پریودم از وقتی پریودم تموم شد یه شب درمیون اقدام داشتم من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76 1397/01/15 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16502 ب نطر منم مثبتهمنم اولین بی بی چکم خخخخیلی کمرنگ بود مثه شما مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
نینینازی عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 960 ب نطر منم مثبته منم اولین بی بی چکم خخخخیلی کمرنگ بود مثه شما انشالله عزیزموسوسه شدم بعد از ظهر برم آزمایش بدمفقط نمیخام همسرم بفهمه چون اگه منفی باشه نمیخام زد حال بخوره 🙇
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16502 انشالله عزیزم وسوسه شدم بعد از ظهر برم آزمایش بدم فقط نمیخام همسرم بفهمه چون اگه منفی باشه نمیخام ... من دو روز دو روز میزدم پررنگ تر میشدهاله سریع افتاد؟ مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
نینینازی عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 960 من دو روز دو روز میزدم پررنگ تر میشد هاله سریع افتاد؟ آره همون لحظه هاله افتاد اما هیچ پررنگتر نشد همونجوری کمرنگ موندزنگ زدم مهمون دارم بعد اژ ظهر کاش وقت کنم یکساعت برم آز بدم بیام 🙇
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16502 آره همون لحظه هاله افتاد اما هیچ پررنگتر نشد همونجوری کمرنگ موند زنگ زدم مهمون دارم بعد اژ ظهر کاش ... بروولی اگه از هم دادی خدایی نکرده منفی بود دو روز دیگه تکرار کن چون که بی بی چک کمرنگه بتات پایینه مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
نینینازی عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 960 برو ولی اگه از هم دادی خدایی نکرده منفی بود دو روز دیگه تکرار کن چون که بی بی چک کمرنگه بتات پایینه ... مننون عزیزم❤❤❤ 🙇