2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی پاییزی کردن

217 بازدید | 29 پست

تموم شدین یا نه 

منکه فقط

اتاق خواب خودمونو تمیز کردم

کمد دیواری 

لحاف ها

فرششو شستم

پرده شو شستم پنجره رو تمیز کردم

تختو جابجا کردم

امروزم 

فقط فرشای سالن رو شستم 

اتاق دخترم مونده

تمیزکاری سالن و پرده‌هاش مونده

آشپزخونه مونده

تراس

راه پله

اوووووه مغزم سوت کشیدشماها چیکار. کردین تو چه مرحله ای هستین

اینم بگم تمیزکاری اصلی من پاییزا و برا عید فقط گردگیری و جارو میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم کردم که برا بازگشایی مدرسه کاری نداشته باشم راحت باشم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ینی عآاااااشششششقتونم

من بهارم نمیتونم خونه تکونی کنم

چقدر شماها فعالید خوش بحالتون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من پاییز کاری نمیکنم. 

امسال چون باردارم و عید ویارم بود و به هیچی دست نزدیم و ان شاالله مهر یا ابان بچه به دنیا میاد،  باهمسرم درحال تمیزکاری هستیم. 

دیوار،  پنجره، پرده ها شسته و. تمیز شده. 

فرش نمیشوریم. 

مونده اشپزخونه. ✌

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کاش منم تا ۱ مهر تموم کنمالبته یک مهر چهارشنبه است بعدش دوروز فرصت دارم

سه شنبه یک مهره انشالله تموم میکنی ولی تنهایی سخته 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم