2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زخم میشه خونریزی می‌کنه دیگه

بار اول زیاد دفعات بعد کم تا به مرور که رعایت کنی دیگه کامل خوب بشه

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

بله برو دکتر کرم میده خوب میشیفقط بعدش باید خیلی مواظب باشی و‌تا یکم اذیت شدی گرم استفاده کنی که برن ...

رفتم دکتر قبلا پماد داد چند تایی ی مدت کامل خوب شده بود

الان یبوست شدم فشار اومد ب مقعد خون‌ اومد و سوزش

چند بار خون دیدی روی مدفوع؟ زیاد یا کم

شمام خون دیدی رو مدفوع ؟ چند بار

منظورت چیه رو مدفوع بود؟

ببین یه موقع هست خون روی مدفوعه یه موقعی قاطی مدفوعه تو حالت دوم باید فوری بری پیش پزشک

اگر پشتت زخم شده باشه خون روی مدفوعه و همینجور میاد میریزه باید یبوستتو درمان کنی

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

منظورت چیه رو مدفوع بود؟ببین یه موقع هست خون روی مدفوعه یه موقعی قاطی مدفوعه تو حالت دوم باید فوری ب ...

اره یبوست که بشم فشار بیاد ب مقعد خون‌ روی مدفوع میاد

شقاق دارم 

چند بار خون دیدی ؟ زیاد یا کم

روی مدفوع منظورمه

اره یبوست که بشم فشار بیاد ب مقعد خون‌ روی مدفوع میادشقاق دارم چند بار خون دیدی ؟ زیاد یا کمروی مدفو ...

یادم نیست اولین باری که باعث شد شقاق بشم خیلی زیاد بود مدفوع با فشار اومد و بعدش یه عالمه خون

دفعات بعد کمتر بود کلا خوب شدن شقاقم حدودا یک سال طول کشید