2777
عنوان

پزشکی و هنر

368 بازدید | 53 پست

کسایی که تو دو تا رشته دانشگاهی در میخونن مثلا یه رشته سنگین مثل پزشکی و یه رشته سبک تر مثل رشته های هنری چطور بوده براتون؟تونستین هندل کنید یا غیر ممکنه؟

فک نکنم بشه هندل کرد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مگه تا حالا امتحان کردید

عزیزم چیزی که عیانه احتیاجی به امتحان کردنش نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

رشته پزشکی به حدی سختی داره که بعضیا به کار های تفریحاتیشون مثل کلاس های ورزشی و نقاشی و .. نمیرسن دانشگاه که جای خود داره.

بعد هر روز پزشکی کلاس داره هنر هم یروز درمیون بعد پزشکی از ۸ صبحه تا ۵ هنر هم یک روز درمیون همین حدوده چطوره میخوای بری میخوای تکثیر شی😂😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
رشته پزشکی به حدی سختی داره که بعضیا به کار های تفریحاتیشون مثل کلاس های ورزشی و نقاشی و .. نمیرسن د ...

پزشکی الردی دانشجو پزشکی هستم ولی هنر  رو میخوام استارت بزنم. بعدشم هنر هنره دیگه من حرفه ای نمیخوام دنبالش کنم یا دانشجو تاپ باشم صرفا میخوام یه آموزش و تجربه باشه

پزشکی الردی دانشجو پزشکی هستم ولی هنر رو میخوام استارت بزنم. بعدشم هنر هنره دیگه من حرفه ای نمیخوام ...

کلاس های هنری میتونی بری روزای تعطیل یا عصر های بعد دانشگاه شما که نمیخوای حرفه ای پیش بری.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
عزیزم چیزی که عیانه احتیاجی به امتحان کردنش نیست

گلم ببخشیدا ولی به این میگن کوته فکری. مثال میزنم رکوردای گینس هم خیلیاشون عیان بود که غیر ممکنه! من نظر یه نفر به تجربه واقعی رو میخوام یکی که تلاش کرده براش و تونسته یا نتونسته

کلاس های هنری میتونی بری روزای تعطیل یا عصر های بعد دانشگاه شما که نمیخوای حرفه ای پیش بری.

کلاس های هنری همه کلاهبردارین یه مشت بیسواد میارن فقط خاطره تعریف کنه. دانشگاه رو ترجیح میدم